Avoimet työpaikat - Zoner Web Hosting

Katso myös

Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka: Asiakaspalvelija

Kuten nimikin kertoo, etsimme reipasta palvelijaa asiakkaillemme. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua sähköpostitse, puhelimitse ja chätin kautta. Päivittäisessä työssä käsittelet mm. tilauksia, asiakastietoja, laskutukseen liittyviä asioita ja asiakkaiden kohtaamia haasteita. Työaika ajoittuu asiakaspalvelun aukioloaikaan 8.00-18.00, työtä voi tehdä osittain etänäkin.

Hakijalta edellytämme ensisijaisesti iloista ja reipasta asennetta asiakaspalveluun ja halua oppia uutta hosting/IT-alalta. Hakijan pitää ainakin tietää mitä seuraavat termit tarkoittavat: domain, webhotelli, imap ja smtp. Tietysti mitä enemmän tietotaitoa, sen enemmän arvostamme! Kokemuskaan ei ole välttämätöntä, eli voit olla vaikka koulunpenkillä vielä tai juuri valmistunut.

Tarjoamme kivan työpaikan jossa on rento ilmapiiri työskennellä. Pienenä yrityksenä olemme hyvin joustava ja voimme tarjota monipuolisia työtehtäviä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kivenheiton päässä Jumbosta, Vantaan Pakkalassa.

-          Vakituinen työsuhde

-          Peruspalkka + mahdollinen provisio myyntityöstä

-          Työsuhde-etuina mm. yksityinen terveydenhuolto

-          Mahdollisuus tehdä osa työstä etätyönä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 10.6.2016 mennessä osoitteeseen toni@zoner.fi.

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.