Top valikko

Osta hinta alkaen 20,00 €/kk Zoner Virtuaalipalvelin

Zoner Virtuaalipalvelin

Zonerin palvelin on räätälöitävissä. Voit määrittää itse virtuaalipalvelimen resurssit kuten muistin ja levytilan määrän, sekä suoritinajan.

Zoner Virtuaalipalvelin tarjoaa tehokkaan ja skaalautuvan palvelinratkaisun, ilman huolta raudan ylläpidosta tai kalliista laiteinvestoinneista. Zoner Virtuaalipalvelimien palvelinresurssit ovat täysin sinun päätettävissäsi, ja voit kasvattaa tai laskea palvelutasoa helposti. Jos palvelimen ylläpito ei ole tuttua, voit ulkoistaa valitut toimet meille tai tilata valmiita sovelluspalvelinvaihtoehtoja.

Hallitse palvelimet, verkkotunnukset ja sähköpostit

Tilaamalla Zonerin Virtuaalipalvelimen saat veloituksetta käyttöösi Oma Zonerin, jossa voit hallita verkkotunnuksia ja niiden DNS-tietueita, sähköpostilaatikoita ja palvelimia.

Palvelinhallinta

Oma Zonerissa on listattu kaikki käytössä olevat virtuaalipalvelimet. Voit mm. katsoa palvelimen tilaa, uudelleenkäynnistää palvelimen, tai nimetä palvelimia uudelleen. Tulemme kehittämään palvelimen hallintatyökaluja jatkuvasti.

Verkkotunnushallinta

Käytössäsi on myös verkkotunnushallinta, johon voit vapaasti lisätä veloituksetta 5 verkkotunnusta ja hallita niiden DNS-tietueita vapaasti. Pystyt muokkaamaan mm. NS, MX, A, AAA, PTR, SRV, CNAME ja TXT -tietueita.

Sähköpostihallinta

Saat veloituksetta myös 5 sähköpostilaatikkoa. Voit itse lisätä/poistaa haluamiasi sähköpostilaatikoita Oma Zonerissa. Käytössäsi on webmail (Roundcube), IMAP-protokolla, lomavastaajat ja aliakset.

Zoner Virtuaalipalvelimen esittely

Zonerin laitesaleissa on tälläkin hetkellä yli viisisataa virtuaalipalvelinta ajossa, pilvipalvelin osaaminen onkin Zonerilla vuosien ja tuhansien palvelin projektien myötä kasvanut erittäin korkealle tasolle.

Turvallinen kumppani virtuaalipalvelimissa

Turvallinen kumppani

Palvelimemme sijaitsevat moderneissa laitesaleissa Helsingin Pitäjänmäellä ja Espoon Innopolissa. Käytämme palveluihimme vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja palvelinlaitteita. Saleissamme ovat käytössä mm. järeät UPS- ja varavoimajärjestelmät, automaattiset sammutusmenetelmät, 24/7 vartiointi ja kulunvalvonta. Olemme tuottaneet virtualisointitekniikalla palvelinpalveluita vuodesta 2005 asti ja tuotannossa on tälläkin hetkellä useita satoja erilaisia virtuaalipalvelimia.

Zoner Virtuaalipalvelin

Skaalautuvaa tehoa

Koska tehotarpeet vaihtelevat asiakas- ja projektikohtaisesti, emme ole halunneet rajoittaa vaihtoehtoja liikaa. Palvelinresurssit, kuten suoritinteho ja keskusmuisti, ovat asiakkaan päätettävissä tilausvaiheessa. Käyttöönoton jälkeen näitä ominaisuuksia voidaan myös muuttaa koska tahansa! Tilatut tehot ovat aina dedikoituja eli niitä ei jaeta muiden kesken. Esimerkiksi jos tilaat yhden suoritinytimen, sitä ei jaeta muiden asiakkaiden kesken, vaan sinulla on aina käytössäsi 100% suoritinytimesi tehoista.

Virtuaalipalvelimissa on myös valmiita sovelluspalvelinvaihtoehtoja

Sovellusylläpitoa raudan lisäksi

Sen lisäksi, että voit tilata virtuaalipalvelimen valitsemallasi kapasiteetilla, voit tilata sovellusten asennus- ja ylläpitopalveluita. Käytännössä valitset mitä sovelluksia haluat meidän asentavan ja mahdollisesti myös ylläpidettävän. Hoidamme tämän jälkeen sovelluksen perusylläpidon, kuten päivitykset.

Palvelin tehoa ilman kompromisseja

Intelin uusimmat prosessorit takaavat suorituskyvyn ja luotettavuuden

Intelin i7 tehokas palvelin prosessori

Zonerin virtuaalipalvelimet tarjoavat kehittynyttä prosessoritehoa Inteliltä. Voit valita kuinka monta ydintä haluat virtuaalipalvelimesi käyttävän. Mitä useampia, sen enemmän raakaa tehoa! Käytettävä Intelin Xeon-prosessori käyttää yksipiiristä 64-bittistä arkkitehtuuria, joka tarjoaa 12 Mt L3-välimuistin ydinten käyttöön. Tuloksena syntyy nopeampaa tietojenkäsittelyä.

Käytössäsi olevaa suoritinvoimaa ei jaeta kenenkään muun kanssa. Osa markkinoilla toimivista tahoista ”burstaa” palvelimen suoritintehoa muille, jos palvelimella on hiljaista. Zonerilla saat mitä tilaat, eikä kukaan muu koske tehoihisi! Jos palvelimen teho tuntuu loppuvan kesken, voit koska tahansa päivittää tehoa lisää. Virtuaalipalvelinten maksimimäärä ytimille on 8 kpl yhdelle virtuaalipalvelimelle, minkä jälkeen seuraava askel on dedikoitu palvelin!

Zoner Virtuaalipalvelimen ominaisuudet

Virtuaalipalvelinten käyttöjärjestelmävaihtoehdot

Käyttöjärjestelmävaihtoehdot

Virtuaalipalvelin toimitetaan aina käyttöjärjestelmä esiasennettuna. Käyttöjärjestelmävaihtoehtojamme ovat mm. Ubuntu, Debian, Gentoo, Fedora, Centos, Windows Server 2008 R2 Web, Standard ja Enterprise Edition.

virtuaalipalvelin hinta

Selkeä hinta

Ei aloitusmaksuja, ei allekirjoitettavia sopimuksia, ei piilokuluja, ei ylipitkiä sopimusaikoja. Teet vain tilauksen ja me toimitamme sinulle palvelimen. Valitset itse laskutusjakson ja voit aina irtisanoa palvelun yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Virtuaalipalvelimen lisäpalvelut

Kattavat lisäpalvelut

Virtuaalipalvelimen kylkeen voit tilata lisäpalveluita tarpeittesi mukaan. Lisäpalveluihin kuuluvat mm. Zoner Varmuuskopiointipalvelu, DNS-hallintapalvelu, ylläpitopalvelut ja roskapostinsuodatus.

Virtuaalipalvelimen levyjärjestelmä

Palvelinrauta

Käytämme palvelimina vain ammattikäyttöön suunniteltuja räkkipalvelimia valmistajilta kuten Fujitsu, Dell ja Damicon. Levyjärjestelmänä käytössä on hardware RAID10-tason ratkaisu hotspare-levyillä.

Virtuaalipalvelin roskapostisuodatus

Roskapostinsuodatus

Jokainen virtuaalipalvelinasiakas saa veloituksetta käyttöönsä Zonerin tehokkaat roskapostinsuodatusratkaisut. Saat siis suodatuksen yhdelle verkkotunnukselle, ilman mitään erillisiä maksuja.

Virtuaalipalvelimen laitetila

Turvallinen ympäristö

Huippumodernit laitetilamme sijaitsevat Espoon Innopolissa ja Helsingin keskustassa. Laitetilamme on varustettu mm. tallentavalla kulunvalvonnalla, varavoimageneraattoreilla ja automaattisilla sammutusjärjestelmillä.

Virtualisointi XEN-server

Virtualisointisovellus

Virtualisointitekniikkana käytämme avoimen lähdekoodin XEN-sovellusta, joka on vakiinnuttanut paikkansa virtualisointitekniikoiden kärjestä ja on yksi suosituimmista alustoista. Lue lisää XENistä sen Wikipedia-sivustolta.

Ylläpitopalvelut Virtuaalipalvelimelle

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelu on lisäpalvelu, jolla ulkoistat palvelimen perustoiminnot meille. Voit siis rauhassa keskittyä liiketoiminnan, kuten vaikkapa verkkokaupan, pyörittämiseen. Sovitaan yhdessä mitä sovelluksia palvelimelle asennetaan ja ylläpidetään.

Asiakaspalvelu Virtuaalipalvelimelle

Asiakaspalvelu apunasi

Zonerin asiakaspalvelu auttaa kun törmäät ongelmiin. Soita tai lähetä sähköpostia, saat aina apua. Autamme mielellämme kaikissa palvelimen rautaan ja yhteyksiin liittyvissä asioissa. Jos olet tilannut ylläpitopalveluita, saat apua myös sovelluspuolen asioihin.

Tilaa Zoner Virtuaalipalvelin

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.