Asiakastarina: Apulaiset.fi

Aika rientää ja vuosi 2015 alkaa lähentyä loppuaan. Huomasimme myös juuri, että meillä on jo yli 7000 aktiivista hostingasiakasta.

Haluammekin välillä nostaa esiin myös asiakkaitamme, ja heidän kokemuksiaan palveluistamme. Tällä kertaa esittelyssä on Sami Paju, jonka yritys, Apulaiset Paju, on käyttänyt Zonerin webhotellia jo useamman vuoden ajan.

Apulaiset Paju

Sami, kerrotko hieman alkuun mitä Apulaiset Paju tekee ja tarjoaa?

“Lyhyesti tiivistettynä, tarjoamme monipuolisia tietotekniikan tuki-, huolto- ja asennustehtäviä.”

Kuinka eroatte muista vastaavista palveluntarjoajista?

“Pyrimme erityisesti palvelemaan asiakkaitamme myös virastoajan ulkopuolella, eli iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin pienyrittäjillä on paremmin aikaa omilta asiakaskäynneiltään ja töiltään.

Pitkä, yli 18 vuoden kokemus, ja monia isoja tahoja edullisemmat hinnat, ovat myös valttejamme. Työt suoritetaan myös pääsääntöisesti asiakkaan luona, jolloin hänen ei tarvitse toimittaa laitteitaan mihinkään.”

Kuinka omat palvelusi ovat toimineet Zonerilla?

“Zonerin kanssa on mennyt loistavasti. Omalla kohdalla ei ole tullut vastaan oikeastaan mitään ongelmia. Sivut ovat olleet aina käytettävissä ja toimivat nopeasti. Joskus oli jotain pientä säätämistä sähköpostin kanssa, mutta sekin asia hoitui sujuvasti asiakaspalvelun kanssa. Positiivista on ollut huomata, että asiakaspalvelussa on heti ammattilainen, jonka kanssa voi asioida suoraan.

Toimiva asiakaspalvelu onkin yksi asia, mikä erottaa Zonerin monesta muusta palveluntarjoajasta. Toinen, erittäin suuri, plussa tulee siitä, että domainin DNS määrityksiä pystyy tekemään itse.”

Ilmeisesti myös moni oma asiakkaasi käyttää nykyään Zonerin palveluita?

“Kyllä. Lämpimästi olenkin suositellut Zoneria kaikille omille asiakkailleni. Varsinkin jos on tehty Office365 käyttöönottoa ja tarvittavien DNS muutosten kanssa on ollut hankaluuksia asiakkaan nykyisen palveluntarjoajan kanssa.”

Kiitokset Sami. Ja jos jollain asiakkaallamme on pulmia tietotekniikan kanssa Turun talousalueella, kannattaa tutustua Apulaisten tarjontaan sivuilla: apulaiset.fi

Oliko kirjoitus hyödyllinen? Jaa se eteenpäin: