Asiakastarina: Kellofoorumi.com

Helmikuun asiakastarinassamme, tutustumme suosittuun, kelloharrastajille suunnattuun, Kellofoorumi.com sivustoon, jonka moottorina toimii Zonerin virtuaalipalvelin.

Sivustosta ja kokemuksista on meille kertomassa Miehistömedia Oy:n toimitusjohtaja, Jukka Mykkänen.

kellofoorumi

Mikä oikein on Kellofoorumi ja mitä kaikkea se pitää sisällään?

”Kellofoorumi on tarjonnut aktiivisille kelloharrastajille tapaamispaikan netissä jo muutaman vuoden ajan. Kellofoorumissa voi vaihtaa ajatuksia harrastuksesta, kaupitella omia kellojaan tai pyytää muilta apua kellojen tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Mukana on myös kumppaniverkosto, joka tarjoaa tietoutta uutuuksista ja tarjouksista.”

Käsittääkseni Kellofoorumi.com on hyvin aktiivinen ja suosittu sivusto. Kerrotko Jukka hieman foorumin kävijämääristä ja haasteista, joita se asettaa?

”Viikoittaisten vierailijoiden istuntoja foorumilla kertyy toistakymmentätuhatta ja sivunlatauksia jopa satatuhatta. Kasvava kävijämäärä ja paisuva tietokanta asettaa tiettyjä vaatimuksia tekniselle alustalle. Keskustelujen on ilmestyttävä käyttäjän ruudulle viiveettä ja kirjoitetut jutut eivät saa kadota bittiavaruuteen. Tästä syystä, Kellofoorumi.com toimii Zonerin toimittamalla virtuaalipalvelimella”

Kuinka toiminta virtuaalipalvelimen ja Zonerin kanssa on sujunut?

”Olemme olleet tyytyväisiä toimintaan. Virtuaalipalvelimen helppo skaalautuvuus ja palvelimen luotettava toimivuus pitää huolta siitä, että meillä riittää kävijöitä myös tulevaisuudessa. Pyrimme panostamaan foorumiin lisää tulevaisuudessa ja kelloharrastuskin tuntuu olevan kasvussa, joten kävijämäärien pitäisin olla noususuuntaisia jatkossakin.

Tekniikan toimivuuden lisäksi, meille on tärkeää hyvä ja toimiva asiakaspalvelu. Zoner on onnistunut mielestämme tässäkin ja pysyy siksi kellofoorumi.comin palvelintoimittajana myös jatkossa. Voimme suositella lämpimästi Zonerin palveluja.”

Kiitokset Jukka, kaikkien kelloista kiinnostuneiden kannattaakin tutustua lisää sivustoon osoitteessa: Kellofoorumi.com

Webdesigner, sähköisen markkinoinnin ammattilainen, jonka intohimoihin kuuluvat mm. verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja WordPress.

Share
Tweet
Share
Pin
+1