Asiakastarina: Matkavaruste.fi verkkokauppa pyörii Zonerin virtuaalipalvelimella

Kesäkuun asiakastarinassa, tutustumme suosittuun Matkavaruste.fi verkkokauppaan, joka pyörii Zoner Virtuaalipalvelimella.

Matkavarusteen toiminnasta on meille tarkemmin kertomassa Conwe Oy:n Oskari Weckman.

Matkavaruste.fi – Suosittu matkailijan verkkokauppa

matkavaruste verkkokauppa

Oskari, kerrotko alkuun hieman Matkavarusteen ideologiasta. Mitä tarkoittaa termi matkailijan kauppa?

”Eli olemme täysin matkavarusteiden myyntiin keskittynyt yritys. Reissu voi olla niin pakettimatka etelän aurinkoon, autoreissu eurooppaan, parin kuukauden rinkka selkään omatoimimatka tai liikematka. Kaikki varusteet matkalle löytyvät yhdestä osoitteesta.”

Kauanko Matkavaruste.fi verkkokauppa on ollut toiminnassa?

”Toimintaa on takana nyt nelisen vuotta. Tässä ajassa olemme onnistuneet tavoittamaan kohderyhmäämme kiitettävästi ja löytämään oman paikkamme verkkokauppojen kasvavassa joukossa.”

Mikä on Matkavarusteen kohderyhmä ja vahvuus?

”Erityisesti lapsiperheet ja omatoimimatkaajat ovat meille tärkeää kohderyhmää. Tuotteiden laatu ja osaava asiakaspalvelu, ovat puolestaan meille avainasemassa. Yksikään reissu ei saa kärsiä väärin valituista varusteista tai heikosta laadusta.

Yli 10 000 nimikkeen tuotevalikoiman monipuolisuutta kuvaa muun muassa se, että meiltä löytyy varusteet aina iilimatosukista matkahiustenkuivaajaan.”

Matkavaruste pyörii Zonerin Virtuaalipalvelimella, miksi juuri näin?

”Aiemman toimija kanssa ongelma oli, että sivut kaatuivat silloin tällöin tai kävivät hitaalla. Virtuaalipalvelimeen siirtymiselle oli aito ja perusteltu tarve, ja Zoner valikoitui palveluntarjoajaksi kotimaisena ja hyvämaineisena toimijana.”

Kiitos Oskari, kaikkien matkailijoiden kannattaakin tutustua verkkokauppaan osoitteessa: Matkavaruste.fi

Lue lisää virtuaalipalvelimestamme

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest