Asiakastarina: Satasensuora.com

Tämänkertaisessa asiakastarinassamme, tutustumme kilpapurjehtija Sam Öhmaniin, joka aloitti täysin purjehduksesta poikkeavan Satasensuora -projektin.

Projektia varten Sam loi uudet kotisivut, omalla WordPress asennuksellaan, hyödyntäen webhotellistamme löytyvää Installatron ohjelmaa.

satasensuora, Sam Öhman

Kerrotko Sam hieman alkuun enemmän itsestäsi ja Satasensuora -projektista?

“Olen kilpapurjehtija. Olen itseasiassa varsin mukavasti kilparadoilla menestynyt kilpapurjehtija. Suomenmestaruus mitaleita on kertynyt 15 kappaletta, ja kaapissa komeilee myös maailmanmestaruus mitali. Olen myös purjehtinut kilpaa Atlantin valtameren yli kahden hengen miehistöllä. Nämä vain jotakin mainitakseni.

Nyt olen kuitenkin asettanut itselleni tavoitteen, joka sijaitsee tukevasti kuivalla maalla. Tavoitteeni on juosta heinäkuussa 2016 Englannissa järjestettävä Race to the Stones ultrajuoksukilpailu. Matkaa taitettavana on 100 kilometriä.”

Ilmeisesti sinulla oli jo sivut projektia varten, miksi päädyit lopulta uuteen toteutukseen ja omaan, palvelimelle asennettavaan WordPress asennukseen?

“Aloitin ilmaisen wordpress.com -blogin. Blogin, jossa jaan ajatuksiani ja kuviani sekalaisista asioista, ja kerron tietysti valmistautumisestani Race to the Stones -kilpailuun.

Halusin sivuilleni kuitenkin hieman enemmän yksilöitävyyttä kuin mitä tuo ilmainen blogialusta tarjoaa. Lisäksi halusin oman domainin, sillä uskon sen olevan mieleenpainuvampi. Tässä kohtaa päätin kääntyä Zonerin puoleen. Webhotellin Installatron asennustyökalulla wordpressin asentaminen sujui muutamassa minuutissa ja nyt on jo sivut livessä.”

Kuinka päädyit valitsemaan Zonerin palvelun sivustojen kotisivutilan ja verkkotunnuksen osalta?

“Olen tehnyt aiemmin monia purjehdusprojekteja, ja Zoner on ollut niissä luotettava webhotellitoimittaja. Usean projektin sivut ovat olleet heidän palvelimellaan. Koska kaikki on aina sujunut jouhevasti, en nähnyt mitään syytä vaihtaa toimijaa. Zonerin eduksi lasken kilpailukykyisen hinnan lisäksi tavoitettavuuden. Sähköposteihin vastataan, ja heidän nettisivuiltaan löytyy live chatti, jossa helpommat asiat voi ratkoa nopeasti.”

Kiitos Sam. Kaikki kiinnostuneet löytävät Satansuora projektin jatkossa siis osoitteesta www.satasensuora.com

Oliko kirjoitus hyödyllinen? Jaa se eteenpäin: