Domainparkki ja DNS ylläpito | Zoner.fi

Katso myös

Tilaa täältä Zoner Verkkotunnus 1 € /kk ( 2 € ) alv. 0%

Domainparkki ja DNS ylläpito

Domainparkki on oikea palvelu sinulle, jos haluat rekisteröidä itsellesi domainin, mutta et tarvitse webhotellia tai kotisivutilaa.

Mikä ihmeen domainparkki?

Parkiksi kutsutaan säilytystilaa rekisteröidyille domainosoitteille, joita ei usein ole vielä otettu aktiiviseen käyttöön. Esimerkiksi, on hyvinkin suositeltavaa rekisteröidä hyvä domainosoite, jo aikaisessa vaiheessa tulevaa käyttöä varten, etteivät kilpailijat ehdi viemään niitä ensin.

Domainparkki sisältää toimivat nimipalvelintiedot domainille, joita verkkotunnuksen ohjaaminen haluttuihin palveluihin edellyttää.

Rekisteröi domain kauttamme. Mikäli sinulla ei ole tai et tarvitse webhotellia, sijoitamme domainin parkkiin. Domainparkissa osoitteesi säilyy turvassa Zonerin nimipalvelimilla ja huolehdimme myös domainin jatkorekisteröinnistä puolestasi.

domainparkki

Domain nimipalvelu ja domainohjaus

Domain parkki sisältää tarvittavat nimipalvelimet ja nimipalvelun domainille sekä domainohjaus -mahdollisuuden. Voit näin rekisteröidä oman domainin ja käyttää sitä Blogger yms. kaltaisissa ulkoisissa blogipalveluissa.

Domainin hallinnointi ja DNS-ohjaukset Oma Zoner -palvelussa

Voit helposti hallita itse domainparkissa olevan osoitteesi DNS-asetuksia Oma Zoner -hallinnan kautta.

Määritä domainohjauksella haluamasi DNS-tiedot domainosoitteellesi ja voit käyttää domainia helposti myös kolmannen osapuolen palveluissa, kuten vaikkapa Googlen palveluissa tai suosituissa blogipalveluissa.

Zoner Oy on osa Hosting Group -konsernia.