Isännöintitoimiston kotisivut Joomla julkaisujärjestelmällä

Zonerilla on jo reilusti yli 6000 asiakasta, mutta keitä he ovat? Ajattelimmekin esitellä blogissamme vaihteeksi myös erään asiakkaamme ja kertomuksen, kuinka he päätyivät hankkimaan uudet kotisivut ja löysivät ammattimiehen kotisivujen tekoon.

Mutta annetaan itse yrittäjien kertoa kotisivujen taustoista:

“Perustimme isännöintitoimiston ja alusta asti oli selvää, että tulemme panostamaan nettisivuihin. Alalla on paljon yrityksiä ja kilpailija-analyyseja tehdessämme huomasimme monen kilpailijan nettisivujen juuttuneen 90-luvulle. Ja löytyipä niitäkin, joilla ei ollut nettisivuja lainkaan. Tämä saattaa johtua osin siitä, että isännöitsijöiden keski-ikä on suhteellisen korkea, jolloin ehkä internet ja kotisivut eivät näyttele niin suurta roolia kuin meille 1980-luvulla syntyneille. Näinpä meille oli tärkeää, että Isännöintitoimisto Hiltunen & Salonen omaa kunnolliset internetsivut.

ITHS Joomla kotisivut

Selvitimme tuttujen yrittäjien kautta referenssejä hyvistä nettisivujen tekijöistä. Tämä kysely johti meidät Arttu Arojoen pakeille. Otimme herraan yhteyttä ja pian olimmekin lounasravintolassa sopimassa asioista. Kerroimme minkälaiset sivut haluaisimme, Arttu kertoili mahdollisuuksista teknisen toteutuksen puolelta, väänsimme hinnasta ja juttelimme niitä näitä. Asiat loksahtelivat mukavasti paikoilleen ja Artun kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Näin päädyimme Arojokeen, emmekä edes nähneet tarpeelliseksi haravoida muita vaihtoehtoja sen tarkemmin.

Teimme heti alkuun selväksi, että haluamme modernit ja tyylikkäät nettisivut, jotka parhaiten vastaisivat tarjoamiamme palveluita. Lisäksi tulimme yhdessä sellaiseen tulokseen, että Arttu ottaisi kuvat meistä, jotka laitettaisiin sivuillemme. Näin yrityksemme identifioituisi entistä vahvemmin meihin perustajiin ja lähentäisi omalla tavallaan yritystä ja asiakasta.”

Juho Salonen, Ilmari Hiltunen
Isännöintitoimisto Hiltunen & Salonen
www.iths.fi

Mutta miksi kotisivut toteutettiin juuri Joomla julkaisujärjestelmällä? Annetaan myös kotisivujen toteuttajan kertoa hieman valinnan perusteista.

“Sivut toteutettiin Joomlalla, jotta asiakas pystyy jatkossa itse päivittämään sivuja helposti. Joomla saadaan myös hakukoneoptimoitua erittäin tehokkaasti, joten sivut tulevat jatkossa löytymään Googlesta erittäin hyvin.”

Kuinka kotisivutoteutus sitten eteni ja hoidettiin käytännön tasolla?

“Ensin pidettiin pieni määrittelypalaveri, jonka jälkeen asiakas lähetti minulle haluamansa sisällön. Tein tämän pohjalta sivustoehdotuksen, jonka jälkeen sivusto viimeisteltiin valmiiksi asiakkaan kommenttien pohjalta.”

Miksi kotisivujen ylläpitoratkaisuksi valikoitui juuri Zoner?

“Olen käyttänyt Zonerin palveluja jo vuodesta 2007 asti, joten oli helppo suositella asiakkaalle Zoneria, kun tietää saavansa luotettavan ja toimivan webhotellin erittäin hyvällä asiakaspalvelulla.”

Arttu Arojoki
www.arttuarojoki.fi

Juuso Kataja

Webdesigner, sähköisen markkinoinnin ammattilainen, jonka intohimoihin kuuluvat mm. verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja WordPress.

Share
Tweet
Share
Pin
+1