Kotisivupalvelu: Case kirjanpitotoimiston kotisivut - Zoner Web Hosting

Katso myös

Kotisivupalvelu: Case kirjanpitotoimiston kotisivut

Meiltä usein kysytään, mitä kaikkea kotisivupalveluun sisältyy ja minkälaisia toteutuksia olemme oikein toteuttaneet. Halusimme tuoda blogiin näin samalla myös hieman tarinoita asiakastöistämme.

Kotisivujen toteutus on loppujen lopuksi hyvin helppo prosessi. Tärkeintä asiakkaan kannalta onkin ajatella aina suurempaa kuvaa, eli mitä sivustolla tavoitellaan. Me mielellämme ehdotamme oikeita teknisiä ratkaisuja.

Esimerkiksi jokin sivusto on luotu tarjoamaan kävijälle helposti tietoa tuotteista, joka vähentää yrittäjän omaa aikaa erilaisiin sähköpostikyselyihin vastaillessa. Jokin toinen sivusto taas pyrkii löytymään mahdollisimman tehokkaasti hakukoneista halutuilla avainsanoilla eli hankkimaan lisää uusia liidejä ja asiakkuuksia myyntikoneistolle.

Loimme kotisivut kirjanpitotoimistolle

kirjanpitotoimiston kotisivut

Easy Accounts kirjanpitotoimisto on hyvin tyypillinen esimerkki kotisivuasiakkaastamme. Nuorella ja dynaamisella toimistolla oli tarve saada siistit kotisivut edullisesti ja nopeasti.

Usein kotisivutoteutuksen yhteydessä istumme ensin asiakkaan kanssa alas ja käymme yhdessä isot linjat läpi kahvin kera. Saimmekin Easy Accountsille hyvin nopeasti hahmoteltua tulevan sivuston ilmeen, olihan yritys tilannut jo logosuunnittelun eräältä yhteistyökumppaniltamme.

Apuna sivuston toteutuksessa käytämme aina valmiita ulkoasumalleja, joiden avulla kotisivujen rakentaminen on erittäin kustannustehokasta.

Kun sivuston ulkoasumalli oli molemmille osapuolille selvillä, ei kotisivujen rakennuksessa kauaa nokka tuhissut. Viilaukset, kartat, lomakkeet ja muut asiakkaalle hyödylliset toiminnot sivuston rakenteeseen paikoilleen ja olimmekin jo kotisivujen käyttökoulutusvaiheessa.

Koska toteutamme kotisivut aina julkaisujärjestelmän (WordPress) päälle, pyörii sivusto aina tehokkaan hallintapaneelin päällä. Asiakas voi siis itse päivittää kaikkea sisältöään tavallisen internet-selaimen kautta. Toiminnot omaksuu helposti järjestämämme kahden tunnin koulutuksen aikana ja asiakas usein ehtiikin lisäillä suuren osan sisällöstään sivustolle jo samalla istumalla.

Hallintapaneeli sisältää muokkausta varten Word -ohjelmaa pitkälti muistuttavan tekstieditorin, jolla sisältö on helppo taiteilla halutunlaiseksi. WordPress on lisäksi maailman suosituin julkaisujärjestelmä, joten erilaisia ohjeita ja käyttövideoita on netti pullollaan.

Mitä kotisivujen tilaajan kannattaa miettiä etukäteen?

  • Mieti kenelle sivusto on suunnattu ja miten se voi helpottaa liiketoimintaasi
  • Onko yrityksellä jo logo ja haluttu värimaailma tiedossa?
  • Laadi jo hieman tekstisisältöä valmiiksi. Näin sivusto saadaan käyttöön monesti jo saman päivän aikana!

Zoner Oy on osa Hosting Group -konsernia.