Kotisivut yritykselle

Vie yrityksesi nettiin edullisesti, nopeasti ja helposti. Halusit sitten kotisivut, verkkokaupan tai vaikka molemmat, niin Zonerin palvelut ovat apunasi!

Monta tapaa toteuttaa yrityksen kotisivut

On monta erilaista tapaa toteuttaa kotisivut yritykselle. Voit esimerkiksi hyödyntää lukuisia kotisivujen toteuttamiseen tarkoitettuja ohjelmistoja tai tilata avaimet käteen kotisivut siihen erikoistuneelta ammattilaiselta.

WordPress kotisivut

WordPress on ylivoimaisesti maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se sisältää runsaasti toiminnallisuuksia ja laajennoksia, joten sen avulla on mahdollista toteuttaa kaiken kokoisia kotisivutoteutuksia. WordPressin asentaminen onnistuu vaivatta webhotellimme hallintapaneelista seuraavan ohjeen avulla:
https://www.zoner.fi/wordpress-julkaisujarjestelman-asennus-webhotelliin/

Kotisivujen toteutus Adoben ohjelmilla

Adobe tarjoaa myös fiksuja, joskin maksullisia, ohjelmia kotisivujen toteuttamiseen. Yksi tämänkaltainen ohjelmisto on esimerkiksi Adobe Muse, joka sopii erityisesti graafisen alan ammattilaisille. Lue blogistamme lisää Musen käytöstä:
https://www.zoner.fi/kotisivujen-teko-adobe-muse-ohjelmalla/

Yli 100 kotisivujentekijää ja mainostoimistoa suosittelee ja käyttää Zonerin palveluita

Kotisivut avaimet käteen periaatteella

Helpoin tapa toteuttaa kotisivut, on yleensä tilata ne valmiiksi tähän erikoistuneelta ammattilaiselta. Näin saat usein käyttöösi myös sellaiset kotisivut, joiden käytettävyyttä ja tavoitteiden, kuten yhteydenottojen aikaan saamista, on myös mietitty läpi.

Vaikka Zoner ei itse tarjoa kotisivujen toteuttamista, voimme auttaa sinua löytämään sopivan yhteistyökumppanin. Yli 100 kotisivujentekijää ja mainostoimistoa suosittelee ja käyttää Zonerin palveluita, joten valinnan varaa riittää! Lue esimerkiksi seuraava asiakaskertomus onnistuneesta kotisivuprojektista:
https://www.zoner.fi/asiakastarina-bike-taxi-kesan-positiivisin-ilmio/