Kumppanuusehdot - Zoner Web Hosting

Katso myös

Kumppanuusehdot

<< Takaisin kumppaniohjelmaan

1. Kertaluontoiset provisiomaksut maksetaan asiakkaan tilille vasta kun suosittelusta tullut webhotellitilaus maksetaan Zoner Oy pankkitilille.

2. Zonerin brändillä kuten ”Zoner”, ”Zoner.fi”, ”Zoner Oy” tai mitään sen väärinkirjoitetulla muodolla EI saa mainostaa hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa tai nettimainonnan muissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa ettei kumppani saa esim. Google Adwordsissa luoda hakusanoille ”Zoner”, ”Zonerr” tai ”Zonner” mitään kampanjoita.

Tämän säännön rikkominen johtaa välittömään kumppanuusohjelman lopetukseen ja kaikkien jo ansaittujen palkkioiden menetykseen.

3. Suosittelujen keräys väärennetyn tiedon kautta, Zonerin immateriaaliomaisuuden (kuten Zonerin tavaramerkin tai kopiosuojattujen materiaalien) väärinkäyttö tai Zonerin työntekijänä esiintyminen on tiukasti kiellettyä ja tästä voi seurata kaikkien kerääntyneiden palkkioiden menetys ja/tai poistaminen ohjelmasta.

4. Palkkiot maksetaan joka  kuukauden 20. päivä tai seuraavan arkipäivänä  pankkisiirtona kumppanin ilmoittamalle pankkitilille. Alle 20 € maksuja ei suoriteta.

5. Jos suosittelun kautta tullut tilaus peruutetaan, siirretään tai katkaistaan Zoner Oy toimesta. Kaikki siitä saadut provisiot tullaan poistamaan. Katso kohta 1.

6. Zoner Kumppani -ohjelmasta saatua etua EI voi yhdistää nykyisiin tai tuleviin jälleenmyyjäsopimuksiin. Jos jälleenmyyjä tilaa itselleen ennalta sovitulla alennuksella webhotellin, tästä ei myönnetä provisiota.

7. Zoner Oy pidättää oikeuden lopettaa kumppanuus-ohjelma tai muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja kuten hinnoittelua omaa harkintaa käyttäen.

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.