Oma Zoner käytettävissänne - Zoner Web Hosting

Katso myös

Oma Zoner käytettävissänne

Oma Zoner etusivu

Oma Zonerin etusivulta näet uusimmat tiedotteet.

Oma Zonerissa asiakkaamme voivat tarkastella mm. tilaus- ja laskuhistoriaa, sekä päivittää yhteystietojaan, kuten laskutusosoitetta. Tulemme kuluvan vuoden aikana lisäämään paljon erilaisia toimintoja jotka helpottavat niin asiakkaamme elämää kuin meidänkin. Tulevia toimintoja on mm. tilausten irtisanomiset, uusien tilausten luomiset ja joidenkin palveluiden hallinta.

Tilaukset Oma Zonerissa

Oma Zonerissa asiakas näkee kaikki tilauksensa, niin menneitä kuin aktiivisiakin. Tilauksista näkee mm. koska se on tilattu, mitä tuotteita tilauksessa on, laskutusjakson ja koska tilauksesta tulee seuraava lasku. Tilauslistasta näkee helposti tilattujen tuotteiden määrän ja niiden laskutettavat summat.

Tulemme jatkossa kehittämään tilauksiin erilaisia toimintoja, kuten tilausten irtisanomisen ja uusien tilausten tekemisen.

Laskuhistoria

Laskulistauksesta näkee helposti laskujen päivämäärät, summat ja muut perustiedot. Asiakkaat voivat myös tulostaa laskuja PDF:ksi myöhempää käyttöä varten. Listauksen avulla pysyy myös hyvin kärryllä mitkä laskut on jo maksettu ja mitkä on vielä avoimena.

Oma Zoner laskutus

Oma Zonerin laskulistauksesta näet kätevästi kaikki laskut ja niiden summat sekä tilat.

Miten saat sen käyttöösi?

Voit pyytää tunnuksia palveluun lähettämällä pyynnön myynti@zoner.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 235 6688 (ark. 8.00-18.00). Laita pyyntöön mukaan asiakasnumero tai jokin muu jolla voimme tunnistaa sinut asiakkaasemme.

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.