Palvelimen varmuuskopiointi

Zonerin varmuuskopiointi on helppokäyttöinen ja vaivaton tapa suojata palvelin tai palvelinympäristöjä tietojen häviämisiltä. Älykäs järjestelmä automatisoi tallentamisen puolestasi ja Zonerin turvallinen laitetila säilyttää varmuuskopiot turvassa.

Tilaa varmuuskopiointi alkaen 19€ /kk

Turvallinen varmuuskopiointi datallesi

Varmuuskopioidut tiedostosi sijaitsevat turvassa Zonerin vartioidussa laitetilassa Helsingissä.

Me huolehdimme varmuuskopioidesi turvallisesta säilytyksestä. Laitetilamme täyttävät Viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille (THK 48/2003, Tärkeät tilat).

Voit halutessasi kryptata (128/256-bit TwoFish/3DES/AES) kaikki tallenteet, jolloin niitä on mahdotonta avata ilman salausavainta. Lisäksi tallenteet pakataan, jolloin saat tilastasi mahdollisimman suuren hyödyn irti.

Varmuuskopiot siirtyvät turvallisesti Zonerin Backup -palvelimille salattuina, julkisen internet-verkon läpi.

palvelimen varmuuskopiointi

Helppo käyttöönotto ja monipuoliset ominaisuudet

Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa. Varmuuskopioitavalle palvelimelle asennetaan sovellus, johon määritetään mitä tallennetaan, koska tallennetaan ja kuinka usein. Voit itse päättää, onko varmuuskopiointi jatkuvaa, jolloin turvakopioidaan vain muuttunut tai uusi data, vai suoritetaanko tallennus aina tiettynä ajankohtana. Voit myös ajaa useita turvakopiointeja päällekkäin, jolloin kriittiset tiedostot saadaan tallennettua muita useammin.

Keskitetty hallinta

Zoner Varmuuskopiointi-palvelun avulla varmuuskopioit kokonaiset palvelimet, virtuaalipalvelimet ja yleisimmät palvelinsovellukset yhdellä ohjelmalla.

Versioiva varmuuskopiointi

Palveluun on mahdollista myös tallentaa useita eri versioita tiedostoista. Näin voit palauttaa haluamasi version. Server Backup osaa tunnistaa myös Windowsin SystemStaten, NTFS-, Ext3- ja MacOS -tiedostojärjestelmien oikeudet ja asetukset, sekä tukee suoraan Exchangea, MySQL ja SQL -tietokantoja.

varmuuskopiointi käyttöjärjestelmä

Tukee yleisimpiä käyttöjärjestelmiä

Zoner Varmuuskopiointi -ratkaisu tukee lähes kaikkia yleisimpiä käyttöjärjestelmiä, kuten; Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7 (WIN32bit & WIN64bit), Win10 ja kaikki Server-versiot. Linux, Unix, Mac OS ja Sun Solaris.

varmuuskopiointi ohjelmisto

Huomio sovellusten erityispiirteet

Palvelu tukee useita sovelluksia ja tunnistaa näiden ominaispiirteitä. Näitä on: Microsoft Exchange ja SQL-server, Lotus Domino ja Notes, Oracle-tietokannat, MySQL-tietokannat, Windows System State, Windows Shadow Copy.

tuki mobiililaitteille

Tuki mobiililaitteille

Palvelussamme on tuki myös mobiililaitteille, joten voit hallita palvelua myös Android- ja iOS-laitteiden avulla.

webliittymä

Selkeä web-liittymä

Lisäksi käytössäsi on web-liittymä, jolla voit luoda erilaisia varmuuskopiointisarjoja sekä tarkastella tilastoja ja raportteja.