SMS-Gateway

SMS-GATEWAY ON MONIPUOLINEN TEKSTIVIESTIEN LÄHETYSPALVELU. SE YHDISTÄÄ OPERAATTORIEN VIESTIKESKUKSET SELKEÄÄN RAJAPINTAAN, JONKA AVULLA VOIDAAN LÄHETTÄÄ TEKSTIVIESTEJÄ MASSANA.

GATEWAY SISÄLTÄÄ RUNSAASTI OMINAISUUKSIA SEKÄ TIETYSTI MYÖS OMAN API-RAJAPINNAN. 

API-rajapinta

Liitä haluamasi sovellus rajapinnan avulla ja hyödynnä tekstiviestejä esim. mainostuksissa, kilpailuissa, palautteissa, tiedotuksissa ja hälytysjärjestelmissä. Kauttamme kulkee satoja tuhansia tekstiviestejä viikottain!

Yksisuuntainen Gateway

Yksisuuntaisessa pystyt lähettämään tekstiviestejä loppukäyttäjälle, ilman vastausominaisuuksia. Tämä sopii hyvin esimerkiksi hälytysjärjestelmään, mainoskampanjoihin tai tiedotuksiin. Palvelulla ei voi kuitenkaan lähettää tekstiviestejä maksullisiin palvelunumeroihin.

Selkeä hinta

Yksisuuntaisessa Gatewayssa ei ole mitään aloitus- tai kuukausikuluja. Tekstiviestit tilataan etukäteen ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Tekstiviestimuistutukset

Saat SMS-Gateway palvelussa määritettyä hälytysrajat itsellesi ostamiesi krediittien loppumisesta / vanhenemisesta.

Tekstiviestin lähetys ulkomaille

SMS-Gateway mahdollistaa tekstiviestin lähetyksen sekä kotimaahan että ulkomaille. Ulkomaan lähetyksiin tosin vaaditaan erillisiä ulkomaan numeroihin käytettäviä krediittejä.

Lähettäjän vapaa määrittäminen

Voit vapaasti määrittää viesteissä näkyvän lähettäjän numeron tai nimen selkokielisessä muodossa.

SMS-GATEWAY -PALVELUT TARJOAA JATKOSSA LINK MOBILITY. VOIT TILATA TARVITTAVIA SMS-KREDIITTEJÄ SÄHKÖPOSTITSE: [email protected]