Tiedotteet

Huoltokatko www30, www32, www34, www35, www37 ja www39 01.12.

Suoritamme www30, www32, www34, www35, www37 ja www39 -webhotellipalvelimilla päivityksiä 01.12. klo 00:01-06:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana www30, www32, www34, www35, www37 ja www39 -palvelimilla olevat kotisivut tai sähköpostit eivät ole toiminnassa, eli niitä ei pysty silloin käyttämään. Tänä aikana saapuneet sähköpostit toimitetaan perille katkon päätyttyä. Huoltokatkon aikana palvelimelle päivitetään uusi MariaDB-tietokanta nykyisen MySQL-tietokannan tilalle. Suoritamme samalla myös muita huoltotoimenpiteitä. Nykyisen MySQL-tietokantaversion tuki päättyy ensivuoden alkupuolella. Lisäksi olemme havainneet omissa testeissämme, että MariaDB-tietokanta tarjoaa paremman suorituskyvyn esimerkiksi WordPress-sivustoille.: https://www.zoner.fi/paras-tietokanta-wordpress-sivustolle/ Asiakaspalvelumme auttaa teitä mahdollisissa kysymyksissä: [email protected] Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa häiriötä palveluissamme!

Lue tiedote kokonaisuudessaan

Huoltokatko www18, www19, www20, www21, www22 ja www23 -webhotellipalvelimilla 24.11.

Suoritamme www24, www25, www26, www27, www28 ja www29 -webhotellipalvelimilla päivityksiä 24.11. klo 00:01-06:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana www24, www25, www26, www27, www28 ja www29 palvelimilla olevat kotisivut tai sähköpostit eivät ole toiminnassa, eli niitä ei pysty silloin käyttämään. Tänä aikana saapuneet sähköpostit toimitetaan perille katkon päätyttyä. Huoltokatkon aikana palvelimelle päivitetään uusi MariaDB-tietokanta nykyisen MySQL-tietokannan tilalle. Suoritamme samalla myös muita huoltotoimenpiteitä. Nykyisen MySQL-tietokantaversion tuki päättyy ensivuoden alkupuolella. Lisäksi olemme havainneet omissa testeissämme, että MariaDB-tietokanta tarjoaa paremman suorituskyvyn esimerkiksi WordPress-sivustoille.: https://www.zoner.fi/paras-tietokanta-wordpress-sivustolle/ Asiakaspalvelumme auttaa teitä mahdollisissa kysymyksissä: [email protected] Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa häiriötä palveluissamme!

Lue tiedote kokonaisuudessaan

Suorituskykyongelmia WP-Cloudissa

WP-Cloud 2.0 -palvelussa on havaittu sivustojen suorituskykyyn vaikuttava ongelma, jota selvitämme parhaillaan. Häiriö vaikuttaa osaan sivustoista, jotka sijaitsevat HEL2, HEL3 ja HEL4 -palvelimilla. Sivustot saattavat hidastua tai niissä voi ilmetä tilapäisiä katkoksia. Häiriön takia SSH on tilapäisesti pois käytöstä kaikilta HEL2-palvelimella sijaitsevilta sivustoilta. (Päivitys 06.11: SSH on nyt normaalisti käytössä) Korjaamme häiriötä jatkuvasti Olemme lisänneet väliaikaisesti sekä koko WP-Cloudin infrastruktuuriin merkittävästi enemmän tehoja että myös asiakaskohtaisesti enemmän resursseja jokaisen sivuston käyttöön. Sivuston toiminnan parantamiseksi, voimme pyydettäessä siirtää sivuston väliaikaisesti WP-Cloud 1.0 -palveluun. Sivuston siirtopyynnön tai SSH:n avauspyynnön voi lähettää meille chatissa tai sähköpostitse [email protected] Päivitämme tilanteen etenemisestä tähän tiedotteeseen. Päivitys

Lue tiedote kokonaisuudessaan

Huoltokatko www18, www19, www20, www21, www22 ja www23 -webhotellipalvelimilla 10.11.

Suoritamme www18, www19, www20, www21, www22 ja www23 -webhotellipalvelimilla päivityksiä 10.11. klo 00:01-06:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana www18, www19, www20, www21, www22 ja www23 -palvelimilla olevat kotisivut tai sähköpostit eivät ole toiminnassa, eli niitä ei pysty silloin käyttämään. Tänä aikana saapuneet sähköpostit toimitetaan perille katkon päätyttyä. Huoltokatkon aikana palvelimelle päivitetään uusi MariaDB-tietokanta nykyisen MySQL-tietokannan tilalle. Suoritamme samalla myös muita huoltotoimenpiteitä. Nykyisen MySQL-tietokantaversion tuki päättyy ensi vuoden alkupuolella. Lisäksi olemme havainneet omissa testeissämme, että MariaDB-tietokanta tarjoaa paremman suorituskyvyn esimerkiksi WordPress-sivustoille.: https://www.zoner.fi/paras-tietokanta-wordpress-sivustolle/ Asiakaspalvelumme auttaa teitä mahdollisissa kysymyksissä: [email protected] Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa häiriötä palveluissamme!

Lue tiedote kokonaisuudessaan

Tiedote yrityskaupasta: One.com Group AB on ostanut Zoner Oy:n koko osakekannan

Zoner on jatkossakin suomalainen yritys, jolla on toimipisteet Vantaalla ja Oulussa. Yrityskauppa ei vaikuta asiakkaisiimme, vaan he ovat jatkossakin Zonerin asiakkaita. Pystymme Zonerilla yrityskaupan ansiosta tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja kehittämään myös liiketoimintaa tukevaa teknologiaa entistä paremmaksi. Zonerin tutut asiakaspalvelijat ja suomenkielinen asiakaspalvelu ovat asiakkaidemme apuna jatkossakin seitsemänä päivänä viikossa. Toimitusjohtaja Toni Claren jatkaa yhtiön johdossa myös tulevaisuudessa. Lehdistötiedote: https://www.epressi.com/tiedotteet/talous/one.com-konsernilta-ensimmainen-yritysosto-suomessa-yrityskauppa-jo-kuudes-pohjois-euroopassa.html

Lue tiedote kokonaisuudessaan