Suorituskykyongelmia WP-Cloudissa

WP-Cloud 2.0 -palvelussa on havaittu sivustojen suorituskykyyn vaikuttava ongelma, jota selvitämme parhaillaan.

Häiriö vaikuttaa osaan sivustoista, jotka sijaitsevat HEL2, HEL3 ja HEL4 -palvelimilla. Sivustot saattavat hidastua tai niissä voi ilmetä tilapäisiä katkoksia.

Häiriön takia SSH on tilapäisesti pois käytöstä kaikilta HEL2-palvelimella sijaitsevilta sivustoilta. (Päivitys 06.11: SSH on nyt normaalisti käytössä)

Korjaamme häiriötä jatkuvasti

Olemme lisänneet väliaikaisesti sekä koko WP-Cloudin infrastruktuuriin merkittävästi enemmän tehoja että myös asiakaskohtaisesti enemmän resursseja jokaisen sivuston käyttöön.

Sivuston toiminnan parantamiseksi, voimme pyydettäessä siirtää sivuston väliaikaisesti WP-Cloud 1.0 -palveluun.

Sivuston siirtopyynnön tai SSH:n avauspyynnön voi lähettää meille chatissa tai sähköpostitse [email protected].

Päivitämme tilanteen etenemisestä tähän tiedotteeseen.

Päivitys tilanteeseen 6.11. klo 16.24

Olemme tehneet nyt kaikille palvelimille muutoksia suorituskykyongelman ratkaisemiseksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti.

SSH on otettu takaisin käyttöön HEL2-palvelimella sijaitseville sivustoille.

Teemme tulevana yönä (6.-7.11.) lisää optimointeja, jotka aiheuttavat muutamien minuuttien katkoksen jokaiselle sivustolle.

Päivitys tilanteeseen 9.11. klo 01.05

Perjantaina 06.11. tehtyjen korjausten myötä suorituskyky on palautunut, eikä sivustojen hidastelua olla havaittu viikonlopun aikana.

Tehtyjen toimenpiteiden avulla olemme saaneet parannettua palvelun suorituskykyä myös merkittävästi verrattuna ennen ongelman alkamista vastaavaan tilanteeseen.

Suoritamme palvelun lisäoptimointeja yöaikaan vielä 09.11. – 13.11. välisenä aikana, jotka voivat aiheuttaa muutamien minuuttien katkoksia yksittäisillä sivustoilla.