Miten luon ja muokkaan käyttäjien paketteja?

Ohje tarkistettu: 11.6.2021

Ennen webhotellin luomista, on luotava käyttäjäpaketti.

Kirjaudu Jälleenmyyjä-tunnuksillasi sisään DirectAdmin-hallintapaneeliin.

Valitse päävalikosta Tilin hallinta – Hallitse käyttäjän paketteja.

Klikkaa avautuvalta Hallitse käyttäjän paketteja -sivulta sinistä Lisää paketti -painiketta.

Sivulla näkyvässä listassa näkyvät myös mahdolliset aiemmin luomasi käyttäjäpaketit. Niitä pääset muokkaamaan klikkaamalla paketin nimeä.

Määritä paketille haluamasi raja-arvot, jotka pätevät kaikkiin kyseistä pakettia käyttäviin webhotelleihisi.

Jokaisella Jälleenmyyjä-tasolla on käytössä omat maksimiresurssinsa. Nämä resurssit jaetaan kaikkien Jälleenmyyjä-paketissasi olevien webhotellien kesken. Voit tarkistaa rajat sivuiltamme:
https://www.zoner.fi/webhotelli-jalleenmyyjat/

Valitse käyttäjän hallintanäkymän kieli ja nimeä paketti haluamallasi tavalla. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.

Käyttäjän paketin muokkaus

Klikkaa Hallitse käyttäjän paketteja -sivun listauksessa näkyvää paketin nimeä.

Muokkaa paketin resursseja ja tallenna muutokset. Huomioithan, että muutokset paketteihin vaikuttavat myös jo samalla paketilla luotuihin webhotelleihin.