Miten muokkaan yksittäisen webhotellin ominaisuuksia?

Ohje tarkistettu: 14.11.2019

Voit muokata yksittäisen, jo luodun, webhotellin ominaisuuksia. Voit myös päivittää asiakkaan webhotellipaketin toiseen luomaasi pakettiin kätevästi suoraan asiakaswebhotellin tiedoista.

Kirjaudu Jälleenmyyjä-tunnuksillasi sisään DirectAdmin-hallintapaneeliin.

Valitse päävalikosta Tilin hallinta – Listaa käyttäjät.

Tältä näkymältä voit  suorittaa erilaisia toimintoja, kuten poistaa käyttäjän tai sulkea hänen tilinsä väliaikaisesti.

Käyttäjätilin asetusten muuttaminen

Valitse muokattava käyttäjätili listalta klikkaamalla käyttäjätunnusta. Voit myös etsiä käyttäjätiliä hakutoiminnon avulla. Klikkaa sinistä Toiminnot-painiketta ja avautuvasta ikkunasta Muokkaa käyttäjää.

Tee haluamasi muutokset ja tallenna ne klikkaamalla Tallenna.

Käyttäjän paketin vaihtaminen

Valitse muokattava käyttäjätili listalta klikkaamalla käyttäjätunnusta. Voit myös etsiä käyttäjätiliä hakutoiminnon avulla. Klikkaa sinistä Toiminnot-painiketta ja avautuvasta ikkunasta Muokkaa käyttäjää.

Valitse uusi paketti kohdan Määritä paketiksi alasvetovalikosta ja klikkaa Tallenna.

Väliaikainen kaistanleveyden lisäys

Valitse muokattava käyttäjätili listalta klikkaamalla käyttäjätunnusta.

Valitse Käyttötilastot-välilehti. Klikkaa kynä-kuvaketta kohdassa Kaistanleveys. Anna lisäkaistanleveys (megabitteinä eli 1GB = 1000MB) ja tallenna muutokset klikkaamalla Lisää kaistanleveyttä.

Huomioithan, että mikäli muutat yksittäisiä resursseja, kuten levytilan määrää, vaihtuu webhotellin paketti CUSTOM -tilaan, jolloin mahdolliset webhotellipaketin muutokset ylemmällä tasolla eivät vaikuta kyseisen asiakkaan webhotelliin. Tämän voi peruuttaa asettamalla webhotellin takaisin alkuperäiseen pakettiin Määritä paketiksi -osiosta.