Miten luon allekirjoituksen sähköpostiin?

Tässä ohjeessa käymme läpi, kuinka voi luoda allekirjoituksen sähköpostiin Zonerin webmailin kautta.

Allekirjoitus sähköpostiin

Sähköpostin allekirjoitus on hyvä tapa yksilöidä viestin lähettäjä ja tarjota esimerkiksi oleellisimmat yhteystiedot viestin vastaanottajalle. Luodaan seuraavaksi varsinainen allerkirjoitus sähköpostiin webmailin kautta.

Roundcube webmail

Webmailiin pääsee kirjautumaan hieman eri osoitteesta riippuen siitä, minkä palvelun kautta sähköposti on otettu käyttöön.

Webhotellin sähköposti: webmail.zoner.fi
Zoner Sähköposti: posti.zoner.fi

Kirjaudu sisään webmailiin. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Siirry oikean yläkulman rataskuvakkeesta asetuksiin.

Valitse vasemmanpuoleisesta sarakkeesta Identiteetit ja sitten sähköpostiosoitteesi.

Muokkaa allekirjoitus haluamallasi tavalla. Laittamalla valinnan HTML-allekirjoitus-ruutuun saat lisää muokkausvaihtoehtoja. Tallenna muutokset.

Muut sähköpostisovellukset

Jos käytät sähköpostia toisen sovelluksen kautta, allekirjoitus täytyy määrittää siihen erikseen. Samoin jos sähköpostia käytetään eri laitteilla, jokainen tarvitsee oman määrityksensä.