Miten välitän viestit toiseen osoitteeseen webhotellin sähköpostissa?

Kun haluat sähköpostilaatikon liikenteen ohjautumaan toiseen osoitteeseen, voit luoda sille uudelleenohjauksen (email forwarder).

Sähköpostin uudelleenohjaus

Sähköpostin uudelleenohjauksella (email forwarder) tarkoitetaan automaattista toimenpidettä, jossa määritettyyn sähköpostiosoitteeseen saapuva viesti ohjataan automaattisesti johonkin toiseen sähköpostiosoitteeseen.

Uudelleenohjauksen toimimiseksi vaaditaan verkkotunnuksen sähköpostiliikenteen ohjautuminen webhotelliin, mutta osoite, johon viesti ohjataan, voi puolestaan olla mikä tahansa sähköpostiosoite.

Uudelleenohjattava sähköpostiosoite ei vaadi olemassaolevaa sähköpostilaatikkoa webhotellissa. Mikäli sähköpostilaatikko on olemassa webhotellissa, tallentuu uudelleenohjattava viesti webhotellin sähköpostilaatikkoon sekä ohjataan uudelleen määritettyyn osoitteeseen.

Uudelleenohjauksen luominen

Kirjaudu sisään webhotellin DirectAdmin-hallintapaneeliin.

Jos sinulla on kauttamme useampi domain, valitse ensin se domain, johon haluat kohdentaa muokkauksen. Ohje muokattavan domainin valintaan löytyy täältä.

Valitse päävalikosta Sähköpostien hallinta – Välittäjät

Klikkaa avautuvalla Välittäjät-sivulla näkyvää sinistä painiketta Luo sähköpostin välittäjä.

Sivulla näkyvässä listassa näkyvät myös mahdolliset aiemmin luomasi välittäjät. Voit poistaa välittäjän laittamalla valinnan osoitteen edessä olevaan ruutuun. Välittäjää muokataan klikkaamalla rivin oikeassa laidassa näkyvää kynä-kuvaketta.

Anna sähköpostiosoite, josta liikenne ohjataan eteenpäin. Voit lisätä useita osoitteita klikkaamalla + -merkkiä.

Anna kohdesähköpostiosoite. Voit lisätä useita osoitteita klikkaamalla + -merkkiä.

Tallenna muutokset klikkaamalla Luo.