Miten välitän viestit toiseen osoitteeseen Zoner Sähköpostissa?

Ohje tarkistettu: 4.12.2019

1. Mene osoitteeseen oma.zoner.fi ja kirjaudu sisään Oma Zoner -tunnuksillasi.

2. Valitse ylävalikosta sähköposti.

3. Valitse sähköpostilaatikko, johon haluat tehdä muutoksia.

4. Klikkaa välitysosoiterivillä olevaa painiketta ”Muokkaa”.

5. Kirjoita kenttään osoite, johon viestit halutaan välittää ja klikkaa ”Tallenna”. Välitysosoitteeseen tulee vahvistusviesti, jossa oleva linkki pitää avata jotta postin välitys aktivoituu.