Miten muutan virtuaalipalvelimen resursseja?

Ohje tarkistettu: 26.11.2019

Ohje on suunnattu Zoner Pilvialustan käyttäjille. Ohjeessa käsitellään kuinka virtuaalipalvelimen resurssien (CPU, RAM ja levytila) määrää voidaan muuttaa.

Resurssien muuttaminen vaatii aina virtuaalipalvelimen uudelleen käynnistämisen. Uudelleen käynnistäminen tapahtuu automaattisesti, kun resurssien muutos hyväksytään. Levytilaa muutettaessa täytyy huomioda, että levytilaa on mahdollista vain nostaa. Levytilan laskeminen ei ole mahdollista.

Resurssien muuttaminen vaikuttaa virtuaalipalvelimen hintaan. Hinnaston voitte tarkistaa täältä.

CPU ja RAM

1. Valitaan virtuaalipalvelimen alta Tools -> Edit Virtual Server.

2. Tämän jälkeen Resources kohdassa voidaan liukusäätimillä määrittää RAM :n ja CPU :den määrä.

Kun halutut resurssit on määritetty sivun alalaidasta Save, jolloin virtuaalipalvelin käynnistetään automaattisesti uudelleen.

Levytila

Huom. Levytilaa voidaan vain nostaa, muttei laskea.

1. Valitaan virtuaalipalvelimen alta Storage -> Disks.

2. Valitaan muokattavan levyosion kohdalta Edit.

3. Valitaan haluttu levytilan määrä ja valitaan Save Disk, jolloin virtuaalipalvelin käynnistetään automaattisesti uudelleen.