Mitä WP-Cloud lisäosa tekee?

Ohje tarkistettu: 8.7.2021

WP-Cloud Must Use -lisäosa WP.one-palvelussa

Jokaiseen WP.one WordPress hosting -palvelussa olevaan sivustoon on oletuksena asennettu WP-Cloud-lisäosa, joka mahdollistaa WP.one-palvelimien toimintojen suorittamisen suoraan WordPress-sivustosi ohjausnäkymästä. Lisäosa lisää ohjausnäkymän ylälaitaan painikkeen tuotantotilan ja kehitysympäristön välillä siirtymiseen, välimuistin tyhjentämiseen, sekä vasempaan palkkiin ”WP-Cloud”-painikkeen.

WP-Cloud-lisäosan kautta voidaan tehdä muun muassa muutoksia automaattisiin päivityksiin, poistaa välimuistit käytöstä, aktivoida kehitysympäristö sekä tutkia sivuston lokeja.

Lisäosa ottaa myös käyttöön automaattisesti HTTP 2.0 Server Push -teknologian, joka nopeuttaa sivuston tyylitiedostojen ja skriptien latautumisaikaa huomattavasti. Tämän toiminnon saa tarvittaessa pois päältä lisäämällä wp-config.php tiedostoon alla oleva muuttuja. WP-Cloud lisäosan kautta voi myös luoda varmuuskopioita sivustosta ja seurata omia ottamia varmuuskopioita, listaus ei kuitenkaan vielä näytä päivittäin otettavia automaattisia varmuuskopioita.

define( 'DISABLE_HTTP2_PUSH', false );

Whitelabel toiminnot

Halutessasi saat poistettua merkinnät WP-Cloudista ja jopa oman firman nimen tilalle, esimerkiksi jälleenmyyntiä varten.

Tämä onnistuu lisäämällä wp-config.php tiedostoon rivit:

define( 'WHITELABEL', true );
define( 'WHITELABEL_TITLE', 'Lisäosan näkyvä uusi nimi' );

Voinko poistaa WP-Cloud-lisäosan?

Mikäli kohtaat ongelmia lisäosan käytön kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme tutkia ongelmaa tarkemmin ja korjata sen seuraavan päivityksen yhteydessä. Mikäli koet lisäosan tarpeettomaksi sivustollesi, voit poistaa sen käytöstä lisäämällä wp-config.php-tiedostoon seuraavan rivin:

define(’WPCLOUD_DISABLE_MU’, true);