Miten luon maksullisen kurssin?

Ohje tarkistettu: 17.8.2020

Suomalaisten pankkien maksupainikkeiden saaminen käyttöön teettää vähän työtä, mutta kaikki kohdat kannattaa käydä läpi, niin saat luotua asiakkaillesi helpon ja sujuvan ostokokemuksen.

1. Kurssin asetuksista valitaan tasoksi Maksullinen verkkokurssi, myynti verkkokaupan painikkeiden kautta.

Anna kurssin hinta euroina (esim. 100 €) ja kirjoita kohtaan Painike URL seuraava osoite: /cartflows_step/course-checkout/

2. Tallenna tekemäsi muutokset ja mene sitten vasemman reunan valikossa kohtaan Tuotteet -> Lisää uusi

Anna tuotenimi (kurssin nimi)

Anna Tuotetiedot-kohtaan kurssin hinta ja hae kohtaan LearnDash Courses äsken luomasi kurssi.

Julkaise tuote.

3. Siirry seuraavaksi vasemman reunan valikosta kohtaan CartFlows -> Flows ja klikkaa auki Checkout.

Klikkaa Checkout-riviltä kynäkuvaketta -> Edit

Valitse Checkout Layout -ruudusta välilehti Select Product ja klikkaa Add New Product. Hae lisäämäsi kurssituote listasta.

Tallenna muutokset sivun oikeasta reunasta Päivitä-painikkeella.