Kehitysympäristön käyttöönotto

WP-Cloud kehitysympäristö on tarkoitettu lisäosien, teeman sekä itse alustan turvalliseen päivitykseen. Kehitysympäristössä tehdyt muutokset eivät tee muutoksia tuotantosivuille. Näin voidaan varmistaa, että uusimmat päivitykset eivät riko sivustoa. Kehitysympäristö sopii myös loistavasti uuden teeman asennukseen ja pienimuotoiseen sivuston uudelleenrakentamiseen.

Kehitysympäristön voi ottaa käyttöön WordPress-hallinnan vasemman laidan WP-Cloud-lisäosasta valitsemalla Kehitysympäristö ja painamalla Ota kehitysympäristö käyttöön -nappia (sinisellä pohjalla).

Aktivoinnin jälkeen hallintapaneelin yläosaan ilmestyy valinta Tuotantotila, jota painamalla voidaan siirtyä kehitysympäristöön.

Kehitysympäristön voi tuoda suoraan tuotantotilaan valitsemalla KORVAA tuotantotila kehitysympäristön tiedoilla, tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa.

Tätä ei kuitenkaan suositella verkkokaupoille, sillä toiminto korvaa koko tuotantotilan mukaan lukien tietokannan.

 

Kehitysympäristön voi ottaa pois päältä tuotantotilan puolelta kohdasta WP-Cloud -> Kehitysympäristö -> Ota kehitysympäristö pois käytöstä. Tämä poistaa kehitysympäristön kokonaisuudessaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest