Lomavastaajan luonti sähköpostiin

Lomavastaajan luominen sähköpostin käyttäjätunnuksilla

Käyttäjä voi asettaa lomavastaajan kirjautumalla sisään oman sähköpostinsa tunnuksilla osoittessa https://lomavastaaja.zoner.fi/  

Klikkaa Lomavastaajan viestit

Kirjoita viesti, jonka lomavastaaja lähettää automaattisesti vastauksen kaikkiin sähköpostiosoitteeseen saapuviin viesteihin. Määritä lomavastaajan voimassaoloaika. Tarkkoja kellonaikoja ei voi asettaa, mutta voit valita ajankohdista aamu/päivä/ilta.

Tallenna muutokset klikkamalla Aseta lomavastaajan viesti.

Lomavastaajan luominen webhotellin pääkäyttäjätunnuksilla

Kirjaudu sisään webhotellin DirectAdmin-hallintapaneeliin.

Jos sinulla on kauttamme useampi domain, valitse ensin se domain, johon haluat kohdentaa muokkauksen. Ohje muokattavan domainin valintaan löytyy täältä.

Valitse päävalikosta Sähköpostien hallinta – Lomaviestit.

Klikkaa avautuvalla Lomaviestit-sivulla näkyvää sinistä painiketta Aseta lomavastaaja.

Sivulla näkyvässä listassa näkyvät myös mahdolliset aiemmin luomasi lomavastaajat. Voit poistaa lomavastaajan laittamalla valinnan osoitteen edessä olevaan ruutuun. Lomavastaajaa muokataan klikkaamalla rivin oikeassa laidassa näkyvää kynä-kuvaketta.

Valitse sähköpostilaatikko, jolle lomavastaaja halutaan asettaa.

Määritä lomavastaajan voimassaoloaika. Tarkkoja kellonaikoja ei voi asettaa, mutta voit valita ajankohdista aamu/päivä/ilta.

Kirjoita viesti, jonka lomavastaaja lähettää automaattisesti vastauksen kaikkiin sähköpostiosoitteeseen saapuviin viesteihin.

Tallenna muutokset klikkaamalla Luo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest