WordPress Auto Updater

Suojaa WordPress-sivustosi tietoturva-aukoilta, hoidamme päivitykset puolestasi!

WordPress auto updater

Älä joudu hakkeroiduksi

WordPress-sivustoja hakkeroidaan jatkuvasti. Hakkeroiduilta sivustoilta lähetetään roskapostia sekä jaetaan viruksia sivuston kävijöille. Tämän seurauksena verkkotunnus voi päätyä mustille listoille ja sivusto kärsiä pitkään virusohjelmien estoista ja heikentyneistä hakukonesijoituksista. Pahimmillaan saastunut sivusto voi olla menetetty kokonaan.

Miksi WordPress tulee pitää päivitettynä?

WordPress -julkaisujärjestelmään, ja sen teemoihin ja lisäosiin, tulee jatkuvasti uusia päivityksiä. Päivitykset tuovat uusia toiminnallisuuksia, mutta myös korjaavat bugeja ja tietoturva-aukkoja.

Auto Updater hoitaa kaiken tämän

Nyt WordPress-päivitysten teko ja hallinnointi on viimein helppoa!

auto updater

Automaattiset päivitykset

Ei manuaalista työtä. Auto Updater osaa suorittaa WordPress -julkaisujärjestelmän, -teemojen ja lisäosien päivitykset automaattisesti, myös maksullisten teemojen ja lisäosien osalta!

auto updater tarkistus

Visuaalinen tarkistus

Pelkkä automaattinen päivitys voi rikkoa sivuston toiminnan. Zonerin WordPress Auto Updater tarkistaa myös visuaalisesti, että sivusto toimii päivityksen jälkeen.

auto updater varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi ja palautuspisteet

Ennen päivitystä, sivustosta otetaan aina varmuuskopio ja mikäli päivitys ei onnistu tai rikkoo sivustoa, palautetaan sivusto automaattisesti varmuuskopiosta.

auto updater ilmoitukset

Ilmoitukset päivityksistä

Lähetämme myös automaattisesti sähköpostilmoituksen päivityksistä, jossa yksilöidään päivityksen vaiheet sekä visuaalisen tarkistuksen tulokset.

Suojaa sivustosi – Aloita ilmainen kokeilujakso

Kokeile 60pv veloituksetta ja ilman sitoumuksia!

Kokeilujakson aloittaminen ei sido sinua mihinkään ja voit halutessasi jatkaa palvelun tilausta jakson jälkeen hintaan 5€ /kk +alv.