Valitut verkkotunnukset nyt alkaen 1 € / 1.vuosi. Tilaa heti!

WordPress webhotelli
Rakenna WordPress-sivut

Meillä on pitkä kokemus WordPress-sivustojen ja WooCommerce-kauppojen ylläpidosta.

Autamme sinut alkuun!

Mikä on WordPress?

WordPress on maailman suosituin kotisivualusta – suosio perustuu sen helppokäyttöisyyteen, monipuolisuuteen ja laajennettavuuteen. Yli neljännes maailman kaikista verkkosivuista on rakennettu nimenomaan WordPressin avulla.

Mihin kaikkeen WordPress sopii?

WordPress-julkaisujärjestelmä on todella monipuolinen, laajenee helposti erilaisten lisäosien avulla ja sopii lähes kaikkeen. WordPress sopii alustaksi esimerkiksi:

 • kotisivuille,
 • verkkokaupoille,
 • blogeille ja
 • jäsenyyssivustoille
25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu

Valitse sivustollesi sopiva WordPress-ylläpito

WP-Cloud on loistava ylläpitoratkaisu niin pienille WordPress-kotisivuille kuin suurille WooCommerce-verkkokaupoille.

 • WP-Cloud Pro 1
  WP-Cloud Pro 1
  Yksittäisen WordPress-sivuston tai verkkokaupan ylläpitämiseen.

  ✓ 1 WordPress-asennus
  ✓ 25 000 kävijää /kk
  ✓ 10 Gt levytilaa
  ✓ 2 Sähköpostilaatikkoa (1 Gt / kpl)
  ✓ WordPress-asiantuntijatuki
  ✓ Keskitetty hallintapaneeli
  ✓ Automaattiset WP-päivitykset

  norm. 22 € / kk + alv.
  Alk. 11 € / kk + alv.
 • WP-Cloud Pro 2
  WP-Cloud Pro 2
  Kahden WordPress-sivuston tai verkkokaupan ylläpitämiseen.

  ✓ 2 WordPress-asennusta
  ✓ 50 000 kävijää /kk
  ✓ 20 Gt levytilaa
  ✓ 4 Sähköpostilaatikkoa (1 Gt / kpl)
  ✓ WordPress-asiantuntijatuki
  ✓ Keskitetty hallintapaneeli
  ✓ Automaattiset WP-päivitykset
   
  norm. 44 € / kk + alv.
  Alk. 22 € / kk + alv.
 • WP-Cloud Pro 3
  WP-Cloud Pro 3
  Viiden WordPress-sivuston tai verkkokaupan ylläpitämiseen.

  ✓ 5 WordPress-asennusta
  ✓ 125 000 kävijää /kk
  ✓ 50 Gt levytilaa
  ✓ 10 Sähköpostilaatikkoa (1 Gt / kpl)
  ✓ WordPress-asiantuntijatuki
  ✓ Keskitetty hallintapaneeli
  ✓ Automaattiset WP-päivitykset
   
  norm. 99 € / kk + alv.
  Alk. 49,50 € / kk + alv.

Mikä on WordPress webhotelli?

WordPress-webhotelli tai WordPress-hosting tarkoittaa erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmälle optimoitua ylläpitoratkaisua. Ne ovat yleensä rakennettu nimenomaan WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja ajatellen, jolloin ne tarjovat myös parhaan mahdollisen suorituskyvyn WordPress-julkaisujärjestelmälle.

Hyvä WordPress hotelli sisältää kotisivutilan ja verkkotunnuksen lisäksi monia muita ominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset, paremman tietoturvan ja erillisen kehitysympäristön. Ominaisuudet vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen.

Sopiiko tavallinen webhotelli WordPress-sivustolle?

WordPress-sivustoa voi ylläpitää myös tavallisessa webhotellissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että suurin osa webhotelleista ei ole suunniteltu pelkästään WordPressiä varten, vaan niiden on toimittava myös lukemattomille muille ohjelmistoille. Tämän takia tavalliset web hotellit eivät yleensä pysty tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä WordPress-sivustoille.

Webhotelli on edullinen ja usein peruskäyttöön sopiva ratkaisu, jolla oman sivuston kanssa pääsee alkuun. Se edellyttää yleensä hieman enemmän teknistä osaamista, sillä julkaisujärjestelmän asentamisesta ja erilaisista päivityksistä tulee huolehtia itse. 

WordPress jo käytössä

WP-Cloudia käyttää jo yli 4000 sivustoa. Ohessa muutamia asiakkaitamme:

WordPress-julkaisujärjestelmään liittyvät artikkelit

Löydät alta WordPressiin ja WooCommerceen liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. teeman valintaa ja parhaita lisäosia.

WordPress – usein kysytyt kysymykset

Miksi WordPress-julkaisujärjestelmä on hyvä valinta?

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka suosiota selittää varmasti sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus.  Tutkimuksemme mukaan, yli 60% kaikista webhotelliasiakkaistamme käyttää juurikin WordPressiä omien sivustojensa julkaisujärjestelmänä.

WordPress taipuu niin kotisivuksi, verkkokaupaksi kuin blogialustaksikin. Sivustojen rakentamiseen voi käyttää valmiita ulkoasuteemoja, joita on tarjolla ilmaisena jo kaikkiaan 8 600 erilaista. Erilaisia lisäosia on puolestaan tarjolla ilmaiseksi 58 000, niiden avulla sivuston toiminnallisuuksien toteuttaminen on helppoa.

Onko WordPress saatavilla suomeksi?

WordPress on saatavilla täysin suomenkielisenä ja voit valita käyttämäsi kielen asennusvaiheessa. On hyvä tietää, että välttämättä kaikki ulkoasuteemat ja lisäosat eivät ole saatavilla suomeksi. Kaikki voidaan kuitenkin tarvittaessa kääntää suomenkielelle, esimerkiksi Loco Translate-lisäosan avulla.

Miten WordPress asennetaan?

WordPressin asentaminen on melko simppeliä ja nopeaa, sillä suurin osa webhotelleista sisältää tätä varten jonkinlaisen asennustyökalun. Katso WordPress-asennusohje Zonerin webhotelliin. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, kannattaa valita Zoner WP-Cloud-palvelu, jossa asennamme WordPressin käyttövalmiiksi puolestasi.

Mitä ovat WordPress-lisäosat?

WordPress-lisäosat mahdollistavat sivuston laajentamisen ja erilaisten toimintojen lisäämisen sivustolle ilman koodaamista. Lisäosien avulla sivustolle voidaan rakentaa lomakkeita, asentaa kävijäseuranta tai optimoida kuvatiedostojen kokoa. Katso, mitkä ovat asiantuntijamme mielestä parhaat WordPress-lisäosat.

Mitä ovat WordPress-teemat?

WordPress-ulkoasuteemoja käytetään sivuston ulkoasun rakentamiseen. Teeman avulla sivuston ulkoasua ei tarvitse rakentaa alusta asti itse, vaan sivusto voidaan rakentaa valmista ulkoasupohjaa hyödyntäen. Katso asiantuntijoiden valitsemat parhaat WordPress-teemat.

Mitä WordPress maksaa?

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintaohjelmisto ja itse ohjelmiston on täysin ilmainen. Kotisivujen tai verkkokaupan perustamista varten tarvitaan kuitenkin vähintään oma domain ja kotisivutila, jotka saa edullisimmillaan alle kympillä kuukaudeksi.

Kuluja voi tulla myös maksullisten ulkoasuteemojen ja lisäosien käytöstä. Jos WordPress-kotisivut rakennuttaa ammattilaisella nousee niiden hinta luonnollisesti korkeammaksi, samalla saa kuitenkin varmasti toimivat sivut ja säästää paljon omaa aikaa.

Saanko Zonerilta tukea myös WordPressin käyttöön?

Autamme WP-Cloud-palvelumme asiakkaita tarpeen mukaan myös WordPressiin liittyvissä asioissa. Tavoitat WordPress-eksperttimme helposti chatilla, puhelimitse tai sähköpostilla. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on useita WordPress-tukiohjeita ja teemme tarvittaessa pieniä korjauksia tai muutoksia sivustoille tuntityönä. Tutustu asiantuntijapalveluihimme.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu