Miten WP-Cloud 3.0 auttaa yritystäsi kasvamaan?

Kaisa Huttunen

Zonerin WP-Cloud on WordPress-nettisivuille ja WooCommerce-verkkokaupoille suunniteltu ylläpitopalvelu. Se tarjoaa monia etuja tavalliseen kotisivutilaan verrattuna ja mahdollistaa yrityksen kasvun.

Et tarvitse erikoisosaamista

WordPress-sivuston tai WooCommerce-verkkokaupan ylläpitämien voi tuntua joskus hieman monimutkaiselta erilaisten päivitysten ja mahdollisten ongelmatilanteiden takia. Zonerin WP-Cloud voi helpottaa tätä merkittävästi, sillä palveluun sisältyy automaattiset päivitykset toimivuustestauksella ja WordPress-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

Päivityksiä saa usein automatisoitua myös muissa palveluissa, mutta tällöin sivuston toimintaa ei testata päivitysten jälkeen, eikä mahdollisia ongelmatilanteita huomata. Tällöin sivusto voi olla pahimmillaan useita vuorokausia toimimattomana. WP-Cloudissa sivuston toimivuus testataan aina päivitysten jälkeen kahdella eri menetelmällä ja jos sivusto ei toimi normaalisti, palautetaan siitä saman tien päivitystä edeltänyt versio.

Palveluumme sisältyy myös WordPress-asiantuntijoiden tuki. Hyvä asiakaspalvelu on ensiarvoisen tärkeä erilaisissa ongelmatilanteissa. Usein voi mennä kuukausia, ettet tarvitse asiakaspalvelua, mutta kun tarvitset, on tärkeää, että saat avun nopeasti.

Salaman nopea sivusto

Sivuston nopeus vaikuttaa tutkitusti konversioon ja erityisesti verkkokauppojen osalta tämä tarkoittaa enemmän kauppaa. Sivuston latausnopeus on suoraan yhteydessä myös asiakkaiden tyytyväisyyteen. Mieti kävisitkö itse kaupassa, jossa joudut aina jonottamaan pitkiä aikoja päästäksesi kassalle vai asioitko mieluummin viereisessä kaupassa, joka myy samoja tuotteita, mutta pääset kassalle paljon nopeammin.

Lisäksi nopeampi sivusto sijoittuu paremmin hakutuloksissa. Googlen käyttämästä hakukonealgoritmista ei tiedetä kaikkea, mutta Google on avoimesti kertonut sivuston nopeuden (etenkin mobiilissa) vaikuttavan hakukonesijoitukseen. Kukapa ei siis haluaisi nopeampaa sivustoa?

WP-Cloud on käyttää markkinoiden parhaita teknologioita nopeuden takaamiseksi. WP-Cloudiin siirtyneet sivustot ovatkin yleensä olleet puolet nopempia vanhaan palveluun verrattuna. Lisäksi kaikki WP-Cloud-paketit sisältävät WP Rocket -lisäosan, joka on yksi maailman tunnetuimmista suorituskykyä parantavista WordPress-lisäosista.

Kestää kävijäpiikit

Erilaiset kampanjat voivat ajaa verkkokauppaan suuria määriä liikennettä tai toisaalta blogissa voidaan julkaista kirjoitus, joka lähtee leviämään mukavasti sosiaalisessa mediassa. Tällöin sivustoon kohdistuu tavallista enemmän liikennettä, jolloin tavallinen rajalliset resurssit sisältävän hostingin kanssa voi tulla ongelmia.

WP-Cloud 3.0 on todella skaalautuva, eli jos sivustolle on tiedossa kävijäpiikki, resursseja voidaan jo valmiiksi nostaa. Tämä varmistaa, että sivustosi tai verkkokauppasi pysyy toiminnassa, etkä menetä asiakkaita sivuston toimimattomuuden takia.

Nuku yösi rauhassa

WP-Cloud 3.0 on turvallinen koti WordPress-sivustolle. Yksi tärkeimmistä asioita WP-sivuston ylläpidossa on päivitysten pitäminen ajan tasalla. Huolehdimme, että sinulla on aina viimeisin versio käytössäsi. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tunnettuja haavoittuvuuksia ja asennamme niitä paikkaavat päivitykset asiakkaillemme ensitilassa.

Lisäksi otamme sivustostasi varmuuskopiot päivittäin siltä varalta, että jokin menee pieleen. Ideaalitilanteessa varmuuskopioita ei tietenkään koskaan tarvita, mutta on aina parempi varautua. Valvomme myös kaikkien sivustojen toimintaa 24/7.

Säästä aikaa hallintapaneelin avulla

WP-Cloud 3.0 sisältää kätevän hallintapaneelin, jonka kautta voit esimerkiksi tehdä muutoksia sivuston käyttöoikeuksiin, seurata sivuston tilastoja ja kirjautua yhdellä klikkauksella WordPressin hallintaan. Sinun tarvitsee siis jatkossa muistaa vain yhdet tunnukset.

Hallintapaneelin tilastoista näet helposti sivuston levytilan ja kaistan käytön sekä Google Lighthouse -mittaustyökalun antamat arvot sivustolle. Google Lighthouse -arvot ovat sivuston hakukonemenestyksen kannalta tärkeitä, sillä Googlen tiedetään käyttävän ainakin osaa samoista arvoista omassa hakukonealgoritmissaan, eli siinä miten se mittaa sivustoja ja sijoittaa niitä hakutuloksiin.

Miten saan WP-Cloudin käyttöön?

WP-Cloudin käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Jos sinulla on jo olemassa oleva sivusto tai verkkokauppa, siirrämme sen maksutta toisesta palvelusta WP-Cloudiin. Jos taas tilaat uuden palvelun, asennamme WordPress-julkaisujärjestelmän sinulle jo valmiiksi. Voit kokeilla riskittä, sillä meillä on 30 päivän rahat takaisin takuu.

 • WP-Cloud Pro 1
  WP-Cloud Pro 1
  Yksittäisen WordPress-sivuston tai verkkokaupan ylläpitämiseen.

  ✓ 1 WordPress-asennus
  ✓ 25 000 kävijää /kk
  ✓ 10 Gt levytilaa
  ✓ 2 Sähköpostilaatikkoa (1 Gt / kpl)
  ✓ WordPress-asiantuntijatuki
  ✓ Keskitetty hallintapaneeli
  ✓ Automaattiset WP-päivitykset

  Alk. 22 € / kk + alv.
 • WP-Cloud Pro 2
  WP-Cloud Pro 2
  Kahden WordPress-sivuston tai verkkokaupan ylläpitämiseen.

  ✓ 2 WordPress-asennusta
  ✓ 50 000 kävijää /kk
  ✓ 20 Gt levytilaa
  ✓ 4 Sähköpostilaatikkoa (1 Gt / kpl)
  ✓ WordPress-asiantuntijatuki
  ✓ Keskitetty hallintapaneeli
  ✓ Automaattiset WP-päivitykset

  Alk. 44 € / kk + alv.