Haluatko nopeuttaa sivustoasi?

Suosittu WP-Rocket-lisäosa tulee osaksi WP-Cloudia syyskuussa. Sen kunniaksi viisi sivustoa voittaa WP-Cloudin, WP Rocketin ja alan gurujen tekemän optimoinnin.

Voita vuodeksi veloituksetta:

Alan gurut voivat optimoida juuri
sinun WordPress-sivustosi

Jonathan Buttigieg ja Jean-Baptiste Marchand-Arvier ovat työskennelleet WordPress-sivujen nopeusoptimoinnin parissa jo vuosia ja se on heidän molempien intohimonsa. Yhdessä he ovat perustaneet myös huippusuositun WP Rocketin. Nyt Jonathan ja JB voivat optimoida juuri sinun WordPress-sivustosi!

WP Rocket on maailman suosituin lisäosa WordPress-sivustojen nopeusoptimointiin ja sen avulla onkin optimoitu jo yli 1,8 miljoonaa sivustoa. WP Rocket sisältää mm. tehokkaan välimuistin, kuvien lazyloadin ja tiedostojen minimoinnin.

Ilmoita sivustosi heti mukaan

Täytä alla oleva lomake heti tai viimeistään 19.9.2021 mennessä ja
voit voittaa ilmaisen nopeusoptimoinnin sivustollesi.

  Nimesi *

  Sähköpostiosoite *

  Sivuston osoite *

  Sivustoni on

  Palvelut Zonerilla

  Voitte halutessanne perustella, miksi tarvitsette optimoinnin

  Jos voitat nopeusoptimoinnin, sivustostasi otetaan nopeustestit sekä ennen että jälkeen nopeusoptimoinnin ja sivustoasi voidaan käyttää esimerkkinä markkinointitarkoituksissa.

  Kilpailuaika on 25.8.-19.9.2021 ja voittajat valitaan kilpailuajan päätyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä nopeusoptimoinnin voittaneisiin. Henkilötietoja käytetään kilpailua ja siihen liittyvää viestintää varten.

  Google suosii nopeita sivuja

  Sivustojen latausnopeus vaikuttaa suoraan Googlen hakukonesijoituksiin ja nopeuden merkitys kasvaa entisestään jatkuvasti. Google haluaa tarjota käyttäjilleen mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen ja sen takia Google edellyttääkin, että sivustot latautuvat nopeasti ja erilaisia linkkejä pystyy klikkailemaan jo mahdollisimman pian.
  Nopeat sivut hyödyttävät tietenkin myös sivuston kävijöitä. Tiesitkö, että sivuston poistumisprosentti kasvaa yleensä merkittävästi ensimmäisen kolmen sekunnin jälkeen.

  Nopea ja turvallinen hosting

  WP-Cloud on WordPress-sivustoille ja WooCommerce-verkkokaupoille tarkoitettu Suomen nopein ylläpitopalvelu.
  WordPress-ylläpito sisältää mm. jokaiselle sivustolle oman WordPressiä varten rakennetun palvelinympäristön, päivitykset toimivuustestauksineen, automaattisen 24/7 valvonnan sekä kätevän lisäosan.
  Alk. 16€ +alv. /kk

  Together We are One

  Zoner ja WP Rocketin taustalla toimiva WP Media ovat molemmat osa kansainvälistä group.ONE-konsernia.