Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Webbhotell i Finland

Zoner är ett finskt webbhotellföretag med över 20 000 nöjda kunder. Vi underhåller över 30 000 registrerade domäner.

Vi är här att hjälpa dig!

Kontakta oss via e-post: myynti@zoner.fi

Klicka på chatten 24/7 eller ring os på: +358 010 235 6688 (Måndag – Fredag 8-16, EST (UTC +4))

Värdtjänster

Domänregistrering av .fi-domän

Finska .fi-domännamn beviljas av det finska transport- och kommunikationsverket, Traficom. Fi-domäner beviljas både till företag och privatpersoner.

Vem kan registrera en .fi-domän?

Vem som helst kan registrera en .fi-domän. Du bär emellertid ansvaret för att ditt domännamn inte kränker några registrerade företag eller varumärken i Finland och övriga EU.

Kontrollera kraven och företagsregistren här.

Priset för en .fi-domän börjar från 12 € + moms per år.

Övriga domännamn

Vi kan registrera dig för över 370 olika domännamn. Alla domännamn registreras i ditt namn – du kommer alltid att vara ägare av de beställda domänerna.

Priser och villkor varierar för olika domännamn. Kontakta vår kundtjänst för mer information om ett önskat domännamn.

E-posttjänster

Behöver du bara ett par e-postkonton som du kan använda med ditt domännamn? Det fixar vi.

Vi kan tillhandahålla pålitliga e-posttjänster utan onödiga paketlösningar som innehåller andra tjänster. Priset för e-postkonton börjar från endast 1,50 €/månad + moms.

WordPress-webbhotell

Planerar du att förvalta din egen WordPress-webbplats (.org)? Då har vi den snabbaste WordPress-webbhotellösningen för dig!

Våra WP-Cloud WordPress-servrar är optimerade både för snabbhet och driftsäkerhet, vilket gör dem till det perfekta valet för alla WordPress-webbplatser.

Tjänsten inkluderar även automatiska WordPress-uppdateringar med testprocedur som säkerställer att din webbplats fungerar efter varje uppdatering.

Delade webbhotelltjänster

En delad webbhotellmiljö är en enkel och prisvärd lösning för de flesta webbplatserna. Delade webbhotellabonnemang kostar från endast 2,95 €/månad + moms.

Alla våra delade webbhotellabonnemang inkluderar 1 gratis domännamn, e-posttjänster, MySQL-databas och i stort sett allt du behöver för din webbplats.

Virtuella servrar

En virtuell server (Virtual Private Server – VPS) är en lösning för de mer resurskrävande webbplatserna och programmen på webben.

Det är en kraftfull webbmiljö som kan anpassas helt efter dina behov.

SSL-certifikat

Vi säljer exklusiva SSL-certifikat från Comodo för alla som behöver ett extra skyddslager för sin webbmiljö. Vi kan tillhandahålla prisvärda domänvaliderade certifikat (DV) omgående och mer exklusiva organisationsvaliderade certifikat (OV) samt SSL-certifikat med utökad verifiering (EV), som även visar företagets namn i grönt i webbläsarens adressfält.

Observera att du även kan använda kostnadsfria Let’s Encrypt-certifikat med de flesta av våra tjänster.