Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Zonerin blogi

Blogi tarjoaa paljon vinkkejä oman sivuston kehitykseen ja markkinointiin sekä viimeisimmät kuulumiset WordPressin osalta.

WordPress

Löydät alta WordPressiin ja WooCommerceen liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. WordPressin viimeisiä uutisia, ulkoasuteemoja ja lisäosia.

Digitaalinen markkinointi

Löydät tästä kategoriasta digimarkkinointiin liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa ja uusasiakashankintaan.

Kotisivujen teko

Löydät alta kotisivujen tekoon liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. latausnopeutta, kotisivujen kehittämistä ja kotisivujen julkaisujärjestelmiä.

Verkkokauppa

Löydät tästä kategoriasta verkkokauppaan ja sen perustamiseen liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. verkkokauppa-alusta, toimitus- ja maksutapoja.

 • Verkkokaupan markkinointi, nuori nainen tekemässä markkinointia.

  Verkkokaupan markkinointi

  Blogissa käsitellään verkkokaupan markkinointia, siitä saatavilla olevaa tutkimustietoa ja kuullaan myös verkkokauppiaiden kokemuksia verkkokaupan markkinoinnista.

  Lue lisää

 • Mikä on paras verkkokauppa-alusta?

  Kirjoituksessa käydään läpi, miten valitse juuri omaan tarkoitukseesi parhaiten sopivan verkkokauppa-alustan ja esitellään myös muutamia avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alustoja.

  Lue lisää