Zonerin blogi

Blogi tarjoaa paljon vinkkejä oman sivuston kehitykseen ja markkinointiin sekä viimeisimmät kuulumiset WordPressin osalta.

WordPress

Löydät alta WordPressiin ja WooCommerceen liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. WordPressin viimeisiä uutisia, ulkoasuteemoja ja lisäosia.

Digitaalinen markkinointi

Löydät tästä kategoriasta digimarkkinointiin liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa ja uusasiakashankintaan.

Kotisivujen teko

Löydät alta kotisivujen tekoon liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. latausnopeutta, kotisivujen kehittämistä ja kotisivujen julkaisujärjestelmiä.

 • Pienyrittäjän kotisivut

  Pienyrittäjän kotisivut

  Jokaisella pienyrittäjällä tulisi olla kotisivut, jotta yritys on potentiaalisten asiakkaiden löydettävissä.

  Lue lisää

 • Core Web Vitals

  Core Web Vitals

  Kirjoituksessa käydään läpi, mitä Core web vitals -arvot ovat, mistä ne muodostuvat, miten niitä voi mitata ja mitä niiden parantamiseksi voidaan tehdä.

  Lue lisää

Verkkokauppa

Löydät tästä kategoriasta verkkokauppaan ja sen perustamiseen liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. verkkokauppa-alusta, toimitus- ja maksutapoja.

 • Mikä on paras verkkokauppa-alusta?

  Mikä on paras verkkokauppa-alusta?

  Kirjoituksessa käydään läpi, miten valitse juuri omaan tarkoitukseesi parhaiten sopivan verkkokauppa-alustan ja esitellään myös muutamia avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alustoja.

  Lue lisää

 • Verkkokaupan toimitustavat

  Verkkokaupan toimitustavat

  Tässä kirjoituksessa käydään läpi, miten valitaan omaan verkkokauppaan sopivat toimitustavat, miten toimituksia voidaan hinnoitella ja mitä muuta kannattaa huomioida verkkokaupan toimituksiin liittyen.

  Lue lisää