Varmista sivustosi suojaus
SSL-sertifikaatit

Ilmainen SSL-sertifikaatti sisältyy vakiona webhotelli- ja WP-Cloud-tilauksiin.

SSL-sertifikaatit alkaen 49 €/vuosi alv. 0%

Mikä on SSL-sertifikaatti?

SSL-sertifikaatti eli SSL-varmenne mahdollistaa suojatun yhteyden sivustosi ja käyttäjän selaimen välille. Jos sivusto käyttää salaamatonta yhteyttä, suurin osa selaimista varoittaa käyttäjää tietoturvariskistä. 

Webhotellimme, jälleenmyyjäwebhotellimme ja WP-Cloud-palvelumme sisältävät perustason SSL-sertifikaatin, joka on suurimmalle osalle täysin riittävä. Kattavammilla SSL-sertifikaatteilla voit herättää sivuston kävijän luottamuksen ja etenkin isommille yrityksille ne ovat usein tarpeellisia.

Lue tarkemmin SSL-sertifikaateista erillisestä blogistamme.

Comodo SSL-Sertifikaatti

Turvaa sivustosi luotettavalla Comodon SSL-sertifikaatilla. Saatavilla neljä eri tasoista sertifikaattia käytettäväksi.

alk. 49 € / vuosi + alv.

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu

Ilmainen SSL-sertifikaatti sisältyy hintaan

Let’s Encrypt on ilmainen perustason SSL-sertifikaatti, joka on monille täysin riittävä. Kyseessä on DV-tyyppinen SSL-sertifikaatti, eli verkkotunnuksen omistajuus tarkistetaan automaattisesti.

Jo ilmaisella Let’s Encrypt -sertifikaatilla saat salatun yhteyden käyttöön sivustosi ja sen kävijöiden välille.

SSL-sertifikaatti tyypit

DV = Domain Validation SSL-sertifikaatit sisältävät vain verkkotunnuksen omistajuuden tarkistamisen.

OV = Organization validation SSL-sertifikaatit sisältävät myös organisaation olemassa olon tarkoituksen erilaisin dokumentein.

EV = Extenden validation SSL-sertifikaatit sisältävät erityisen tarkan tarkistuksen organisaation olemassaoloon, lainmukaisuuteen ja oikeuden sivustoon. Tarkistus tehdään ennalta määrättyjä myöntämisperusteita noudattaen.

SSL-sertifikaatit – usein kysytyt kysymykset

Miksi tarvitsen SSL-sertifikaatin?

SSL-sertifikaatti suojaa yhteyden sivuston palvelimen ja kävijän välillä. Tällöin myös kaikki siirrettävä tieto liikkuu suojattua yhteyttä pitkin. Erityisen tärkeää suojatun yhteyden käyttäminen on silloin, kun siirretään esimerkiksi henkilö-, maksu- tai osoitetietoja. 

Suurin osa selaimista myös varoittaa kävijää, jos yhteys ei ole suojattu eli SSL-sertifikaatti ei ole käytössä tai sitä ei ole asennettu oikein. Tämä voi tietenkin pahimmillaan säikäyttää kävijän, jolloin hän poistuu välittömästi sivustolta.

Miten ilmaiset ja maksulliset SSL-sertifikaatit eroavat toisistaan?

Merkittävin ero ilmaisten ja maksullisten SSL-sertifikaattien välillä on se, miten verkkotunnuksen omistajuustarkistetaan ja tarkistetaanko sen lisäksi organisaatiota koskevia tietoja. DV-varmistustaso ei esimerkiksi takaa sitä, että kyseinen organisaatio on olemassa, vaan se tarkistaa ainoastaan verkkotunnuksen omistajan tiedot. 

Useimmin maksullisia sertifikaatteja käytetäänkin esimerkiksi verkkokaupoissa, erilaisilla jäsenyysisuvstoilla ja sellaisten yritysten sivuvstoilla, jotka haluavat antaa itsestään erityisen luotettavan kuvan. 

Miten voin tarkistaan, onko sivustollani jo SSL-sertifikaatti?

Voit tarkistaa sivustosi SSL-sertifikaattitilanteen helposti kirjoittamalla selainriville sivustosi domainin. Jos osoiterivin alkuun tulee lukon kuva, on sivustolla käytössä SSL-sertifikaatti. Useimmissa selaimissa voit myös klikata lukon kuvaa tämän varmistamiseksi. Tällöin esiin pitäisi tulla teksti: “yhteys on suojattu”.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu