Kumppanit - Zoner Web Hosting

Katso myös

Zoner Kumppanit

Kumppanuusohjelmamme on loistava tapa tienata rahaa suosittelemalla Zonerin webhotelleja. Me tilitämme Sinulle jokaisesta kauttasi tulleesta  webhotellitilauksesta 50% tilauksen summasta. Kumppaneiksi hyväksymme suomalaisia yrityksiä ja yhdistyksiä.

Miten pääsen kumppaniksi?

Voit hakea Zoner Kumppaniksi viereisellä lomakkeella, jos sen täyttämisessä ilmenee ongelmia, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme myynti@zoner.fi tai 010 235 6688. Tällä hetkellä hyväksymme vain yrityksiä tai yhdistyksiä kumppaneiksi.
Zoner kumppanuusohjelma

Miten ohjelma toimii?

Yksinkertaisimmillaan niin, että sijoitat esimerkiksi omille kotisivuillesi meidän valmiin bannerin (tai itse tekemäsi) ja joka kerta kun sen kautta tullaan Zonerin nettisivulle ja tehdään tilaus, saat tästä etukäteen sovitun provision. Tilitämme kerran kuukaudessa ansaitut provisiot kumppanin yrityksen tai yhdistyksen tilille. Huom! tilitettävään summaan lisätään arvonlisävero.

Voit tutustua Zoner Kumppaniohjelman ehtoihin täällä.

Miten paljon voin tienata?

Periaatteessa rajattomasti, esim. jos suosittelet 20 normaalihintaista Yrityswebhotellia vuodessa, tienaat 1788 euroa + alv 24%. Tilitykset tehdään kuukauden välein ja siirrämme provisiot automaattisesti ilmoittamallanne tilille.

Tilitämme 50% kertakorvauksen asiakkaan tilaaman webhotellin ensimmäisen vuoden osuudesta.

* provisio lasketaan tilauksessa näkyvästä loppusummasta, jos webhotelli on tarjouksessa, provisio lasketaan siis alennetusta hinnasta.

Kumppanisivulle kirjautuminen:


Liity kumppaniksi

Täyttämällä lomakkeen haet Zonerin kumppaniksi. Käsiteltyämme hakemuksen saat käyttäjätunnuksen jolla pääset kirjautuman kumppaniohjelmasivulle.
  • Tilitämme provisiot ilmoittamallanne tilille.
  • Tilitämme provisiot ilmoittamallanne tilille.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.