Tilaa oma verkkotunnus | Zoner.fi

Katso myös

Tilaa täältä Zoner Verkkotunnus 1 € /kk ( 2 € ) alv. 0%

Domain ja verkkotunnus -palvelut Zonerilta

Nyt ensimmäinen tilausjakso -50% hintaan (12kk, 36kk tai 60kk).

Verkkotunnuksen rekisteröinti on nopeaa ja edullista. Voit hallita verkkotunnuksia helppokäyttöisellä hallintapaneelilla.

Rekisteröimme ja ylläpidämme kaikentyyppiset verkkotunnukset, kuten kansainväliset .COM, .NET, .ORG ja .EU -päätteiset domainit.

Kotimaiset .fi verkkotunnukset

kotimainen fi verkkotunnus

Fi-verkkotunnusta voi hakea Suomen kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisteriin merkitty yritys tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, suomalainen julkisyhteisö, valtion liikelaitos, itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, julkisoikeudellinen yhdistys ja vieraan valtion edustusto. Tunnuksen hakemiseen tarvitaan yhdistysrekisterinumero (yhdistykset, puolueet) tai y-tunnus (yritykset ja muut yhteisöt).

Fi verkkotunnus voidaan myöntää myös 15 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on suomalainen henkilötunnus ja kotikunta Suomessa. Verkkotunnusta kannattaa aina hakea palveluntarjoajan välityksellä, jolloin myös tunnuksen vaatima nimipalvelu tulee kerralla kuntoon.

Suomalaiset verkkotunnukset myöntää Viestintävirasto. Viestintävirasto edellyttää .fi verkkotunnukselta toimivia nimipalvelintietoja, jotka saat käyttöösi tilaamalla verkkotunnuksen kauttamme.

Kansainväliset verkkotunnukset

Kansainvälinen verkkotunnus on domain, jonka pääte on esimerkiksi .com, .net, .org, .eu, .info tai .biz. Näitä verkkotunnuksia myönnetään yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille riippumatta hakijan olinpaikasta tai kansallisuudesta. Sillä onko hakijana yksityishenkilö, yritys vai yhteisö, ei ole merkitystä tunnuksen rekisteröimisen kannalta. Yleisimmin päätettä .org käytetään yhdistysten internet-osoitteissa, kun taas .com ja .net verkkotunnukset ovat enemmänkin yritysten sekä yksityishenkilöiden käytössä.

Nyt myös .se ja .nu verkkotunnukset

.se domain

Lue lisää

Valitse oma verkkotunnus

.fi verkkotunnus

Suomalainen domainpääte. Fi verkkotunnuksen rekisteröinti edellyttää suomalaista sosiaaliturvatunnusta tai suomeen rekisteröidyn yrityksen tai yhdistyksen y-tunnusta.

.com verkkotunnus

Kaupallisten (commercial) yritysten käyttöön tarkoitettu domain, joka on yleistynyt käytettäväksi lähes kaikenlaisten sivustojen ja tarkoitusten verkkotunnuksena.

.net verkkotunnus

Yleinen verkkotunnuspääte, jonka muoto tulee sanasta Network. Suosittu vaihtoehto .com domainille.

.org

Yhdistyksille ja erilaisille organisaatioille suunnattu domain, joka on suosittu myös erilaisten oppilaitosten ja projektien verkkotunnuksena.

.eu

.EU verkkotunnuksen rekisteröinti on oletuksena tarkoitettu EU-alueen yrityksille, järjestöille ja asukkaille.

.info

Informatiivisille tietosivuille tarkoitettu yleinen domain, jonka kuka tahansa voi rekisteröidä.

.biz

Yrityksille suunnattu domainpääte, joka juontaa sanasta business.

.me

Montenegrolainen domain, josta on kuitenkin tullut suosittu myös muuallakin, näppärän päätteensä takia.

.us

Verkkotunnuspääte, joka on tarkoitettu Yhdysvaltojen kansalaisille, asukkaille sekä yrityksille, joilla on toimintaa Yhdysvalloissa.

.name

Henkilökohtaiseen käyttöön, kuten vaikkapa oman nimen rekisteröintiin suunnattu domainpääte.

.nl

Hollannin oma domaintunnus (Netherlands), jonka domainrekisteröinnissä ei kuitenkaan ole rajoituksia.

.de

Saksalainen verkkotunnus (Deutschland). Domainrekisteröintiin vaaditaan hallinnollinen yhteyshenkilö, joka asuu Saksassa. Erittäin suosittu ja käytetty verkkotunnus.

.tel

Erityisesti yhteystietojen julkaisemiseen tarkoitettu verkkotunnuspääte.

.mobi

Mobiilisivustoja varten suunniteltu domainosoite.

.at

Itävaltalainen domain-osoite (Austria), jonka voi kuitenkin rekisteröidä käyttöönsä kuka tahansa.

.asia

Aasian ja tyynenmeren alueiden domain. Käyttö edellyttää kontaktihenkilöä mainitulla alueella.

.ch

Sveitsin verkkotunnuspääte. Domain rekisteröinnille ei ole kuitenkaan rajoituksia.

Domainrekisteröinti – hinta

Jokaisen ylläluetellun verkkotunnuksen rekisteröinnin hinta on 1 € /kk ( 2 € ) +alv. Kaikkiin webhotelleihimme kuuluu yksi ilmainen verkkotunnus. Domainrekisteröinti suoritetaan oletuksena vuodeksi kerrallaan.

Kauttamme on mahdollista rekisteröidä myös erikoisempia domain-osoitteita, joiden hinnat vaihtelevat. Kysy näistä lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa verkkotunnus

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.