Digitaalinen työympäristö
Google Workspace

Yritys-Gmail ja kaikki Googlen tutut työkalut käytössäsi.

Hinnat alkaen 5,20 €/kk alv. 0%

Google Workspace yrityksesi tukena

Tee yhdessä työskentelystä entistä helpompaa monipuolisten työkalujen avulla.

Google Workspace Business Starter

Perustason toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää Gmail-sähköpostin omalla verkkotunnuksella, 30 Gt tallennustilan ja monipuoliset toimistotyökalut.

5,20 € / kk + alv.

per. käyttäjä

Google Workspace Business Standard

Ammattitason toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää Gmail-sähköpostin omalla verkkotunnuksella, 2 Tt tallennustilan ja monipuoliset työkalut yhdessä työskentelyyn.

10,40 € / kk + alv.

per. käyttäjä

Google Workspace sisältää aina seuraavat ominaisuudet

Gmail omalla domainilla

Saat yritys-Gmail-sähköpostin omalla verkkotunnuksella ilman mainoksia. Voit myös luoda erilaisia sähköpostialiaksia.

Drive-pilvitallennustilaa

Drive-pilvitallennustila tarjoaa säilytystilan kaikille tiedostoillesi. Starter sisältää 30 Gt levytilaa ja Standard jopa 2 Tt / käyttäjä.

Monipuoliset toimistotyökalut

Google Docs, Sheets, Slides, Forms ja monet muut työkalut takaavat, että löydät sopivat työkalut mm. laskentataulukoille ja esityksille.

Sähköinen kalenteri

Sähköinen kalenteri synkronoi tiedot kaikkien laitteiden välillä ja mahdollistaa merkintöjen, muistutusten sekä kokouskutsujen luomisen.

Kokoustyökalut

Käytössäsi ovat kokoustyökalut Hangouts Chat ja Meets. Järjestät helposti kokouksia ja viestit asiakkaidesi kanssa.

Järjestelmävalvojan työkalut

Järjestelmävalvojan työkalujen avulla voit hallita käyttäjäoikeuksia työntekijä- tai tiedostokohtaisesti.

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu

Kaikki tarvittavat työkalut

Google Workspace sisältää kaikki tarvittavat työkalut mm. Tekstidokumenttien, laskentataulukoiden, esitysten ja kyselyiden luomiseen. Voit käyttää niitä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla tarvittaessa myös yhtä aikaa useammalla laitteella.

Kaikki työkalut ja dokumentit löydät kätevästi Drive-työtilasta. Tiedostojen päivitykset tallentuvat automaattisesti, joten jokaisella on käytössä aina viimeisin versio.

Suojaa yrityksen tiedot ja laitteet

Voit suojata yrityksen tiedot monipuolisten turvallisuusasetusten avulla. Voit ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen tai kertakirjautumisen.

Päätelaitteiden hallinta pitää tiedot turvassa myös laitteiden katoamisen varalta tai silloin, kun työntekijä vaihtuu.

Google Workspace – usein kysytyt kysymykset

Mikä on Google Workspace?

Google Workspace on yrityskäyttöön suunniteltu ja sisältää paljon hyödyllisiä työkaluja. Saat sähköpostit omalla verkkotunnuksella, pilvitallennustila kaikille tiedostoille, työkalut erilaisten tiedostojen luomiseen ja yhdessä työskentelyyn. Palvelu tarjoaa yritystason suojausominaisuudet, joten se sopii loistavasti niin pienille kuin isoillekin yrityksille. Google Workspace -tunnuksia voi hyödyntää myös muissa Googlen palveluissa, kuten YouTubessa, Google Ads ja Analytics -työkaluissa.

Google Workspacen pilvipohjaiset sovellukset tehostavat työskentelyä ja mahdollistavat saumattoman työskentelyn eri laitteilla. Erilaiset tiimit voivat tehdä yhteistyötä paikasta riippumatta. Saat Google Workspace -paketit suomenkielisellä tuella Zonerilta.

Miten saan Google Workspace -palvelun käyttöön?

Tilaa Google Workspace -palvelu helposti Zonerilta. Syötä tilauslomakkeeseen sähköpostiosoitteet, joille haluat luoda Workspace-lisenssit. Saat tämän jälkeen pian tunnukset tilillesi ja pääset käyttämään palvelua.

Voiko käyttäjiä lisätä jälkikäteen?

Käyttäjiä voidaan lisätä tilaamalla uusia lisenssejä sivujemme kautta. Syötät vain tilausvaiheessa sähköpostit, joille uudet lisenssit tulevat käyttöön.

Mitä eroa on G Suitella ja Workspace-palvelulla?

Kyseessä on yksi ja sama palvelu, jota Google on kehittänyt jo vuosia. Alun perin nimi oli G Suite, jota kehitettiin vuosia mahdollisimman monipuoliseksi paketiksi, joka sisältää kattavat yhteydenpitoon ja yhteistyöskentelyyn tarvittavat työkalut. G Suite uudelleen brändättiin Workspace-nimelle, koska sen ajateltiin paremmin kuvaavan itse tuotteen tavoitetta, eli tarjota yksi monipuolinen työympäristö (engl. workspace) tiimeille.

Minkä kokoisille yrityksille Google Workspace sopii?

Google Workspace on monipuolinen kokonaisuus, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille. Pienet ja keskisuuret yritykset pääsevät hyvin peruspaketeilla alkuun. Isommille yrityksille on tarjolla omia enterprise-tason paketteja, ota yhteyttä myyntiin (myynti@zoner.fi tai sivun alareunasta löytyvän chatin kautta).

Voinko tilata Workspace-palvelun yksityishenkilönä?

Kyllä voit! Google Workspace on monipuolinen työympäirstö myös yksityishenkilöiden käyttöön.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu