Virtuaalipalvelin tai pilvipalvelin omilla resursseilla | Zoner.fi

Katso myös

Zoner Virtuaalipalvelin

Zonerin pilvipalvelin on räätälöitävissä. Määritä itse virtuaalipalvelimen resurssit. Maksat vain käyttöönottamistasi resursseista, edullisen tuntipohjaisen hinnoittelun mukaisesti.

Zonerin kotimainen virtuaalipalvelin tarjoaa tehokkaan ja skaalautuvan palvelinratkaisun, ilman huolta raudan ylläpidosta tai kalliista laiteinvestoinneista. Zoner Virtuaalipalvelimien palvelinresurssit ovat täysin sinun päätettävissäsi, ja voit kasvattaa tai laskea palvelutasoa helposti. Jos palvelimen ylläpito ei ole tuttua, voit tilata meiltä myös virtuaalipalvelimen ylläpitoa.

onapp virtuaalipalvelin

Zoner Virtuaalipalvelimen ominaisuudet

Selkeä palvelinten hallinta

Yksi helppokäyttöinen hallinta

Enemmän kuin virtuaalipalvelin. Virtuaalipalvelinten keskitetty hallinta mahdollistaa useiden yksittäisten virtuaalipalvelinten käyttöönoton ja hallinnan yhden helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta.

virtuaalipalvelin hinta

Selkeä hinta

Ei aloitusmaksuja, ei allekirjoitettavia sopimuksia, ei piilokuluja, ei ylipitkiä sopimusaikoja. Teet vain tilauksen ja me toimitamme sinulle palvelimen. Valitset itse resurssit, joista maksat tuntipohjaisen käytön mukaisesti.

vikasietoinen palvelintila

Vikasietoinen ympäristö

Virtuaalipalvelimesi eivät pidä sairaslomaa. Yksittäisen pilvipalvelimen tekniset ongelmat eivät keskeytä käyttöä, vaan virtuaalipalvelimesi siirtyy automaattisesti seuraavan aktiivisen palvelimen käyttöön.

palvelin ssd-levyt

Nopeat SSD-levyt

Varustamme virtuaalipalvelimet vain parhaimmilla komponenteilla, kuten erittäin nopeilla SSD-levyillä. SSD-levyt tuovat parhaan suorituskyvyn palvelimillesi.

nopeat palvelinyhteydet

Nopeat verkkoyhteydet

Käytössäsi on nopea 1 Gbit/s internet-yhteys sekä kaikki palvelimesi keskustelevat keskenään ja ovat liitetty toisiinsa 10Gbit/s ethernet-yhteydellä.

Virtuaalipalvelimen levyjärjestelmä

Laadukas palvelinrauta

Käytämme palvelimina vain ammattikäyttöön suunniteltuja räkkipalvelimia valmistajilta kuten Fujitsu, Dell ja Damicon. Levyjärjestelmänä käytössä on hardware RAID10-tason ratkaisu hotspare-levyillä.

taatut palvelinresurssit

Taatut resurssit

Kaikki ostamasi resurssit ovat dedikoituja, eli sinulla on aina käytössäsi se teho, josta maksat, riippumatta kellonajoista tai palvelinten kuormituksista.

Virtuaalipalvelimen varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi

Virtuaalipalvelin sisältää helpon varmuuskopiointi -toiminnon, jolla voit määrittää image -pohjaisen varmuuskopioinnin käyttöönoton suoraan virtuaalipalvelimen hallinnasta.

pilvipalvelin tilastointi

Kattava tilastointi

Seuraa palvelintesi käyttöä tarkkojen tilastojen avulla. Saat palvelustamme myös selkeät graafiset kuvaajat valitsemiltasi aikajanoilta.

nopea palvelinten luonti

Nopea palvelinten luonti

Uusien palvelinten luonti on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Pystytä uusi virtuaalipalvelin keskitetyn hallinnan kautta hetkessä, vain muutamalla hiiren painalluksella!

pilvipalvelimen resurssit

Resurssien kohdennettavuus

Voit vapaasti siirtää ja kohdentaa virtuaalipalvelimen resursseja, kuten muistia ja suorittimia virtuaalipalvelimelta toiselle, aina tarpeesi mukaan.

pilvipalvelin asennus

Helppo käyttöjärjestelmän asennus

Käyttöjärjestelmien asentaminen käy vaivatta hallintapaneelista löytyvien valmiiden templatepohjaisten asennuspakettien avulla.

Zoner Virtuaalipalvelimet

Zonerin laitetiloissa on tälläkin hetkellä satoja virtuaalipalvelimia ajossa, pilvipalvelin osaaminen onkin Zonerilla vuosien ja tuhansien palvelin projektien myötä kasvanut erittäin korkealle tasolle.

Turvallinen kumppani virtuaalipalvelimissa

Turvallinen virtuaalipalvelin Suomessa

Zonerin palvelinten sijainti on aina Suomi. Virtuaalipalvelimet pyörivät moderneissa laitesaleissa Helsingin Pitäjänmäellä ja Espoon Innopolissa.

Käytämme palveluihimme vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja palvelinlaitteita. Saleissamme ovat käytössä mm. järeät UPS- ja varavoimajärjestelmät, automaattiset sammutusmenetelmät, 24/7 vartiointi ja kulunvalvonta.

Zoner Virtuaalipalvelin

Skaalautuva virtuaalipalvelin

Koska palvelimen tehotarpeet vaihtelevat asiakas- ja projektikohtaisesti, emme ole halunneet rajoittaa vaihtoehtoja. Palvelinresurssit, kuten suoritinteho ja keskusmuisti, ovat asiakkaan päätettävissä ja virtuaalipalvelimen ominaisuuksia voidaan muuttaa koska tahansa!

Tilatut palvelintehot ovat aina dedikoituja eli niitä ei jaeta muiden kesken. Sinulla on aina käytössäsi 100% suoritinytimiesi tehoista.

Olemme tuottaneet virtualisointitekniikalla palvelinpalveluita vuodesta 2005 asti ja tuotannossa on tälläkin hetkellä useita satoja erilaisia virtuaalipalvelimia.

Palvelin tehoa ilman kompromisseja

Nopeat SSD-levyt ja Intelin prosessorit takaavat virtuaalipalvelimen suorituskyvyn ja luotettavuuden

Intelin i7 tehokas palvelin prosessoriZonerin virtuaalipalvelimet tarjoavat kehittynyttä prosessoritehoa Inteliltä. Voit valita kuinka monta ydintä haluat virtuaalipalvelimesi käyttävän. Mitä useampia, sen enemmän raakaa tehoa! Käytettävä Intelin Xeon-prosessori käyttää yksipiiristä 64-bittistä arkkitehtuuria, joka tarjoaa 12 Mt L3-välimuistin ydinten käyttöön. Tuloksena syntyy nopeampaa tietojenkäsittelyä.

Käytössäsi olevaa suoritinvoimaa ei jaeta kenenkään muun kanssa. Osa markkinoilla toimivista tahoista ”burstaa” palvelimen suoritintehoa muille, jos palvelimella on hiljaista. Zonerilla saat mitä tilaat, eikä kukaan muu koske tehoihisi! Jos palvelimen teho tuntuu loppuvan kesken, voit koska tahansa päivittää tehoa lisää. Virtuaalipalvelinten maksimimäärä ytimille on 10 kpl yhdelle virtuaalipalvelimelle, minkä jälkeen seuraava askel on dedikoitu palvelin!

Virtuaalipalvelimen käyttöjärjestelmät

ubuntu

ubuntu

debian

Debian

Red Hat

Red Hat


CentOS

CentOS

fedora

fedora

gentoo linux

Gentoo

Aloita ilmainen 30pv jakso

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.