Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Asiakastarina: naughtybrgr.com sivusto luottaa Zonerin webhotelliin

Juuso Kataja

Top Chef voittaja Akseli Herlevi perusti Naughty BRGR ravintolansa lähes vuosi sitten ja huima suosio on sittemmin siivittänyt toiminnan laajentumaan Helsingistä myös Tampereelle.

Naughty BRGR:lla on alusta asti ollut webhotelli ja verkkotunnusten rekisteröinnit Zonerin kautta ja ravintolan kotisivuista on hiljattain julkaistu uusi versio, hyödyntäen suosittua WordPress-julkaisujärjestelmää.

Vuosi tuhmia burgereita takana

Akseli, kuinka Naughty BRGR:n ensimmäinen vuosi on sujunut?

”Kiitos kysymästä. Kiirettä on pitänyt, joskin tilanne on varmasti sama kaikilla muillakin yrittäjillä. Homma on lähtenyt hyvin käyntiin ja suosio on yllättänyt positiivisesti heti alusta asti.”

Kerrotko hieman omasta burgerifilosofiastasi, mikä tekee Naughty BRGR:n burgereista erityisiä?

”Olen pitkään etsinyt täydellistä burgeria ja Naughtyssa kiteytyy yli 10v kehitystyö. Toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta.”

Miltä toiminnan tulevaisuus näyttää? Onko luvassa pian uusia Naughty BRGR ravintoloita?

”Toiminta kehittyy edelleen jatkuvasti ja uusia makuja ja elämyksiä on odotettavissa. Uusia kaupunkeja on myös kartoitettu, mutta toistaiseksi niiden osalta ei ole vielä tiedotettavaa.”

Kuinka päädyit Zonerin asiakkaaksi ja miten hommat ovat sujuneet?

”Otimme kaikki verkkotunnukset ja webhotellin Zonerilta, koska hyvä ystäväni näin suositteli. Tärkeintä oli saada alkuun kaikki tarvittavat verkkotunnukset varattua. Mitään ongelmia ei ole toistaiseksi ollut, eli olemme olleet hyvin tyytyväisiä.”

Uusitte hiljattain kotisivujanne, kerrotko hieman taustoja uudistuksen takaa?

”Kun ravintolaa oltiin avaamassa, oli tärkeintä saada nopeasti nettisivut aikaiseksi. Mitä enemmän toimintaa on tehty, sen paremmin myös erilaisia tarpeita sivujen osalta on herännyt esiin. Hyvät nettisivut ovat elintärkeitä myös ravintolan kannalta ja niitä pitää kehittää ja uudistaa aika ajoin.”

Kiitos Akseli, ja kaikkien kannattaa käydä tutustumassa sekä sivustoon osoitteessa www.naughtybrgr.com sekä tietysti käydä myös itse ravintolassa paikan päällä.