Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Verkkotunnus yritykselle
helposti ja nopeasti

Domainpäätteet .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60€ / 1.vuosi alv. 0%

Tarjous voimassa 5.2.2023 asti. Max. 5 kpl / per asiakas.

Varaa verkkotunnukset heti!

Osta domain kauttamme nopeasti ja edullisesti! Domain rekisteröinti kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta saat haluamasi verkkotunnuksen käyttöösi.

Domainhaku näyttää saatavilla olevat domainit ja sen kautta oman domaini varaus onnistuu helposti samalla kertaa.

Valitse luotettava verkkotunnusvälittäjä vuosien kokemuksella. Ylläpidossamme on tälläkin hetkellä yli 35 000 verkkotunnusta ja määrä kasvaa jatkuvasti. Hoidamme verkkotunnuksen rekisteröinnin ja uusimme verkkotunnukset myös automaattisesti, jolloin niiden käyttöön ei tule katkoksia.

.fi

12 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.com

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.net

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.org

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.eu

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.info

12 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

Kaikki hinnat alv. 0%

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu

Rekisteröi oma FI-domain

Valitse kotimainen fi-domain, joka tekee yrityksestäsi luotettavan asiakkaiden silmissä. Jos toiminta-alueenasi on Suomi, fi-verkkotunnus on itsestään selvä valinta. Suurin osa suomalaisista odottaa verkkotunnuksella olevan .fi-pääte.

Osta erilaiset domain päätteet

Erilaisia domainpäätteitä on olemassa useita satoja ja saat niistä yli 500 rekisteröityä Zonerin kautta. Meiltä saa esimerkiksi seuraavat verkkotunnukset: .fi, .com, .online, .net, .store, .eu, .org, .site, .se, .tech, .info, .one, .pro, .de, .me, .vip, .art, .cloud, .club, .blog, .space, .blue, .pink ja .red.

Siirrä verkkotunnus Zonerille

Domain siirto onnistuu helposti. Hoidamme siirron puolestasi, kun olet tilannut palvelun ja toimittanut välittäjänvaihtoavaimen tai siirtoavaimen meille. Välittäjänvaihtoavaimen saat nykyiseltä palveluntarjoajaltasi.

Helppo domainhallinta

Domain hallinta on Zonerilla helppoa. Verkkotunnuksia hallitaan yleensä DNS-järjestelmän avulla. Voit helposti muokata DNS-tietoja itse suoraan hallintapaneelista. Autamme myös mielellämme, jos tarvitset apua!

Varaa oma domain​

Tilaa pelkkä domain rekisteröinti alla olevasta linkistä

Huomioithan, että emme voi taata verkkotunnuksen saatavuutta kaikissa tilanteissa. Domainhaku pyrkii näyttämään sen hetkisen tilanteen saatavuudesta, mutta tuloksissa voi olla rekistereistä johtuvia virheitä. Osa verkkotunnuksista voi olla myös ns. premium domaineja, jotka näkyvät vapaina, mutta joita korkeamman hinnan vuoksi ei voida toimittaa asiakkaille sivuilla näkyvään hintaan.

Verkkotunnus sisältyy webhotelliin

Mikäli olet pian perustamassa kotisivuja, saatat tarvita myös kotisivutilaa sekä sähköpostipalvelut. Tutustu silloin webhotelleihimme, joiden vuosihinta sisältää myös domainrekisteröinnin hinnan vuosittain.

 • Mini Webhotelli
  Mini Webhotelli
  Verkkotunnus, 0,5 Gt kotisivutilaa ja 2 kappaletta sähköposteja edullisesti sivuston aloitukseen.

  1,95 € / kk + alv.
  norm. 3,90 € / kk + alv.
 • Startti Webhotelli
  Startti Webhotelli
  Verkkotunnus, 10 Gt kotisivutilaa ja 10 kappaletta sähköposteja pienelle sivustolle.

  4,45 € / kk + alv.
  norm. 8,90 € / kk + alv.
 • Sopiva Webhotelli
  Sopiva Webhotelli
  Verkkotunnus, 20 Gt kotisivutilaa ja 20 kappaletta sähköposteja kasvavalle nettisivustolle.

  6,95 € / kk + alv.
  norm. 13,90 € / kk + alv.
 • Yritys Webhotelli
  Yritys Webhotelli
  Verkkotunnus, 30 Gt kotisivutilaa ja rajattomasti sähköposteja yrityksen vaatimiin tarpeisiin.

  11,45 € / kk + alv.
  norm. 22,90 € / kk + alv.

Domain rekisteröintiä käsittelevät artikkelit

Löydät alta verkkotunnuksiin liittyviä kirjoituksia, joissa käsittelemme mm. hyvän domainin hankintaa ja DNS-ohjausten tekemistä.

Verkkotunnus – usein kysytyt kysymykset

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus eli domain suomeksi on yksilöllinen nimi, jolla sivustosi tai vaikkapa verkkokauppasi löydetään netistä. Esimerkiksi kotisivujen verkkotunnus voi olla www.yritys.fi ja voit käyttää myös sähköpostia omalla osoitteella @yritys.fi-muotoisesti.

Miten domain rekisteröinti toimii?

Zoner rekisteröi puolestasi .fi-domainit Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta (ent. Ficora). Muut domainpäätteet rekisteröidään käyttämällä kansainvälisiä registrantteja. Kun domain rekisteröinti on valmis, sille määritetään Zonerin nimipalvelimet ja sitä voidaan hallinnoida palveluidemme kautta.

Miten valita hyvä verkkotunnus?

Domainin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se on yleensä yksi ensimmäisistä asioista, jonka kävijä huomaa. Hyvä verkkotunnus on helppo muistaa, se edistää yrityksen brändiä ja auttaa hakukonenäkyvyydessä.

Mistä tiedän, että haluamani verkkotunnus on vapaana?

Domainhaku auttaa tarkistamaan, onko haluamasi verkkotunnus vapaana. Varaa domain helposti suoraan Domainhaun kautta. Jos haluat rekisteröidä erikoisemman verkkotunnuspäätteen, se onnistuu helposti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Meneekö tietojani ulkopuolisille, kun verkkotunnuksen rekisteröinti tehdään?

Verkkotunnuksen omistajan yhteystiedot lisätään aina whois-rekisteriin. Lähtökohtaisesti whois-tiedot ovat julkisesti saatavilla, joiden verkkotunnuspäätteiden kohdalla on kuitenkin mahdollista salata tiedot lisäpalveluna. Maakohtaisten verkkotunnusten kohdalla tätä mahdollisuutta ei ole.

Kuinka kauan verkkotunnus on omistuksessani?

Omistat domainin niin kauan kuin haluat. Uusimme verkkotunnuksen aina automaattisesti vuodeksi kerrallaan. Jos et halua enää omistaa verkkotunnusta, tulee sinun irtisanoa se meille kirjallisesti.

Mikä on Domainparkki?

Domainparkki on säilytystila rekisteröidyille verkkotunnuksille, joita ei ole vielä otettu aktiiviseen käyttöön. On suositeltavaa tehdä verkkotunnuksen rekisteröinti mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tulevaa käyttöä varten, etteivät kilpailijat ehdi viemään niitä ensin.

Domainparkki sisältää toimivat nimipalvelintiedot sekä DNS-hallinnan domainille, joita verkkotunnuksen ohjaaminen haluttuihin palveluihin edellyttää. Mikäli et tilaa meiltä erillistä kotisivutilaa, sijoitamme oletuksena uuden domainin aina domainparkkiin ilman eri kulua!

Sisältääkö verkkotunnus sähköpostin tai kotisivut?

Pelkkä verkkotunnustilaus ei sisällä sähköpostia tai kotisivuja, mutta ne voidaan lisätä tilaukseesi helposti. Verkkotunnuspalvelumme sisältää automaattisesti Domainparkin, joka on säilytystila jo rekisteröidylle domainille.

Haluamani verkkotunnus on jo varattu, miten toimin?

Mikäli domainhaku näyttää haluamasi verkkotunnuksen olevan jo varattu, ei sitä enää voida rekisteröidä käyttöösi. Voit kokeilla toista termiä tai valita jonkin toisen domainpäätteen. Mikäli omistat kyseisen domainin jo toisen palvelun kautta, voi sen kuitenkin siirtää palveluihimme helposti.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu