Domain, domainpalvelut | Zoner.fi

Katso myös

Tilaa täältä Zoner Verkkotunnus 1 € /kk ( 2 € ) alv. 0%

Tilaa oma domain Zonerilta

Zonerin domainpalvelu on koti jo lähes 20 000 domainosoitteelle

Domainosoitteen rekisteröinti kauttamme, on nopeaa ja edullista. Verkkotunnuksen hintaan sisältyy aina myös helppokäyttöinen domainhallinta sekä Zonerin nimipalvelimet rekisteröidylle domainille.

Tarkasta tästä onko haluamasi verkkotunnus vapaana.

Kotimainen .fi domain

fi domain
Kotimainen .fi domain, on selvästi suosituin domainpääte suomalaisilla kotisivustoilla. Se on hyvä domainvalinta, kun halutaan sivuston osoitteen ilmaisevan kotimaisuudesta. Fi domainpääte sopii erinomaisesti, niin yrityksen kotisivujen, kuin yksityishenkilön bloginkin osoitteeksi.

Kenelle fi domain voidaan rekisteröidä?

Fi domain voidaan myöntää Suomen Kaupparekisteriin rekisteröidylle yritykselle tai vähintään 15 vuotta täyttäneelle yksityishenkilölle, jolla on suomalainen henkilötunnus ja kotikunta Suomessa.

Suomalaiset domainosoitteet myöntää Viestintävirasto. Viestintävirasto edellyttää .fi verkkotunnukselta toimivia nimipalvelintietoja, jotka saat käyttöösi tilaamalla domainin kauttamme.

Kansainväliset domainosoitteet

oma domain

Kansainvälinen domain on verkkotunnus, jonka pääte on usein esimerkiksi .com, .net, .org, .eu, .info tai .biz.

Kansainvälisiä domaineja myönnetään, ilman rajoituksia, kaikille hakijoille. Sillä ei siis ole väliä, rekisteröitkö uutta domainosoitetta yritykselle vai yksityishenkilönä.

Yleisimpiä, kansainvälisiä domaineja, ovat .com ja .net päätteiset osoitteet, joita käyttävät sekä yritykset että yksityishenkilöt. Monilla verkkotunnuspäätteillä on selkeät käyttötarkoitukset, kuten esimerkiksi .org domain on tarkoitettu lähtökohtaisesti järjestöiden ja organisaatioiden käyttöön.

Valitse oma domainpääte

.fi .com .net .org .eu .info .biz .me .us .name .nl .de .tel .mobi .at .asia .ch

Mikä on sinun valintasi domainosoitteeksi?

Domainrekisteröinti – hinta

Jokaisen ylläluetellun osoitteen, domainrekisteröinnin hinta on 2€ /kk +alv. Kaikkiin webhotelleihimme kuuluu yksi ilmainen domainosoite. Domainrekisteröinti suoritetaan oletuksena vuodeksi kerrallaan.

Kauttamme on mahdollista rekisteröidä myös erikoisempia domain-osoitteita, joiden hinnat vaihtelevat. Kysy näistä lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa oma verkkotunnus

Zoner Oy on osa Zoner Group -konsernia.