Suosittele ja tienaa
kumppanuusohjelmalla

Kumppanuusohjelma on loistava tapa tienata rahaa suosittelemalla Zonerin palveluita.

Suosittelun kautta tulleista webhotelli ja WP-Cloud -tilauksista maksamme komissiota.

Kuinka kumppanuusohjelma toimii?

Ryhdy
kumppaniksi

Jaa kumppanuuslinkkiä
valitsemissasi kanavissa

Ansaitse rahaa
suositteluilla

Kumppanuusohjelma – usein kysytyt kysymykset

Paljonko yhdestä suosittelusta maksetaan?

Suosittelun kautta tilatuista webhotelleista ja WP-Cloud-palveluista, tilitämme sinulle 50% kertakorvauksen asiakkaan ensimmäisen laskutuskauden osuudesta. Voit itse seurata komissioiden kertymistä kirjautumalla kumppanuusjärjestelmäämme.

Kuinka paljon voi maksimissaan tienata?

Kumppanuusohjelmassa ei ole mitään ylärajaa tienesteille. Saat korvauksen jokaisesta suosittelemastasi webhotelli- tai WP-Cloud-tilauksesta. Voit laskuttaa komissioita aina, kun niitä on kertynyt vähintään 50€.

Kuinka tilaukset rekisteröityvät komissioihini?

Saat oman henkilökohtaisen affiliate-linkin, jonka kautta zoner.fi-sivustolla tehdyt tilaukset kirjautuvat sinun komissioihisi. Seurantaeväste säilyy kävijällä 30 päivää, jolloin kävijän ei tarvitse tehdä tilausta edes välittömästi sivulle saavuttuaan.

Voinko rekisteröityä kumppaniksi ilman yritystä?

Kyllä voit, kumppanuuteen ei tarvita yritystä, mutta sinun tulee kyetä tälläisessä tapauksessa laskuttamaan komissiot vähintään jonkin osuuskunnan tai kevytyrittäjyyspalvelun kautta.

Hae kumppaniksi!

Hakeminen onnistuu alapuolella olevaan lomakkeen kautta. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Kumppanuusohjelman ehdot

1. Kertaluontoiset provisiomaksut maksetaan asiakkaan tilille vasta, kun suosittelun kautta tullut tilaus on maksettu kokonaisuudessaan Zoner Oy pankkitilille.

2. Zonerin brändillä, kuten ”Zoner”, ”Zoner.fi”, ”Zoner Oy” tai millään sen väärinkirjoitetulla muodolla EI saa mainostaa hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa tai nettimainonnan muissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa, ettei kumppani saa esim. Google Adwordsissa luoda hakusanoille ”Zoner”, ”Zonerr” tai ”Zonner” mitään kampanjoita. Tämän säännön rikkominen johtaa välittömään kumppanuusohjelman lopetukseen ja kaikkien jo ansaittujen palkkioiden menetykseen.

3. Suosittelujen keräys väärennetyn tiedon kautta, Zonerin immateriaaliomaisuuden (kuten Zonerin tavaramerkin tai kopiosuojattujen materiaalien) väärinkäyttö tai Zonerin työntekijänä esiintyminen on tiukasti kiellettyä ja tästä voi seurata kaikkien kerääntyneiden palkkioiden menetys ja/tai poistaminen ohjelmasta.

4. Komissioita voi laskuttaa vuoden aikana omaan tahtiin vapaasti aina, kun 50€ minimilaskutussumma ylittyy. Alle 50€ maksuja ei suoriteta, vaan ne jäävät odottamaan komissiokertymän kasvamista. Kuitenkin niin, että komissiomerkinnästä on kulunut vähintään kaksi kuukautta. Kumppanin täytyy laskuttaa komissio yrityksen, rekisteröidyn yhdistyksen tai osuuskunnan kautta vähintään (1) kerran vuodessa.

5. Jos suosittelun kautta tullut tilaus peruutetaan, siirretään tai katkaistaan Zoner Oy toimesta, kaikki siitä saadut provisiot tullaan poistamaan. Katso kohta 1. Komissiota ei myöskään makseta tilauksesta, joka on peruutettu asiakkaan tyytyväisyystakuuseen vedoten tai joiden lasku on edennyt perintään asti.

6. Zoner Kumppani -ohjelmasta saatua etua EI voi yhdistää nykyisiin tai tuleviin jälleenmyyjäsopimuksiin. Jos jälleenmyyjä tilaa itselleen ennalta sovitulla alennuksella webhotellin, tästä ei myönnetä provisiota.

7. Zoner Oy pidättää oikeuden lopettaa kumppanuusohjelma tai muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja, kuten hinnoittelua, koska tahansa omaa harkintaa käyttäen.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu