Zoner Kumppanuusohjelma

Kumppanuusohjelma on loistava tapa tienata rahaa suosittelemalla Zonerin webhotelleja. Maksamme sinulle reilun komission kaikista kauttasi tulleista webhotellitilauksista. Kumppaniksi voi liittyä kuka tahansa!

kumppanuusohjelma

Hae kumppaniksi

Kuinka kumppanuusohjelma toimii?

Ohessa informaatiota ja vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Kuinka paljon yhdestä suosittelusta maksetaan?
Suosittelun kautta tilatuista webhotelleista, tilitämme sinulle 50% kertakorvauksen asiakkaan ensimmäisen laskutuskauden osuudesta.

Kaikista suosittelun kautta tilatuista WP-Cloud -palveluista, maksamme jatkuvaa 10% korvausta. WP-Cloudista maksettava jatkuva korvaus jatkuu niin kauan, kuin asiakas palvelunsa meillä pitää.

Kuinka paljon voin maksimissaan tienata?
Kumppanuusohjelmassa ei ole mitään ylärajaa tienesteille. Saat korvauksen jokaisesta suosittelemastasi webhotellista tai WP-Cloud -palvelutilauksesta.

Kuinka tilaukset rekisteröityvät komissioihini?

Saat oman henkilökohtaisen affiliate-linkin, jonka kautta zoner.fi sivustolla tehdyt webhotellitilaukset kirjautuvat sinun komissioihisi.

Seurantaeväste säilyy kävijällä 30päivää, jolloin kävijän ei tarvitse tehdä tilausta edes välittömästi sivulle saavuttuaan.

Voinko rekisteröityä kumppaniksi ilman yritystä?
Kyllä voit, kumppanuuteen ei tarvita yritystä, mutta sinun tulee kyetä tälläisessä tapauksessa laskuttamaan komissiot vähintään jonkin osuuskunnan tai kevytyrittäjyys-palvelun kautta.

Kumppanuusohjelman ehdot

  1. Kertaluontoiset provisiomaksut maksetaan asiakkaan tilille vasta, kun suosittelun kautta tullut webhotellitilaus on maksettu kokonaisuudessaan Zoner Oy pankkitilille.
  2. Zonerin brändillä kuten ”Zoner”, ”Zoner.fi”, ”Zoner Oy” tai millään sen väärinkirjoitetulla muodolla EI saa mainostaa hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa tai nettimainonnan muissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa ettei kumppani saa esim. Google Adwordsissa luoda hakusanoille ”Zoner”, ”Zonerr” tai ”Zonner” mitään kampanjoita. Tämän säännön rikkominen johtaa välittömään kumppanuusohjelman lopetukseen ja kaikkien jo ansaittujen palkkioiden menetykseen.
  3. Suosittelujen keräys väärennetyn tiedon kautta, Zonerin immateriaaliomaisuuden (kuten Zonerin tavaramerkin tai kopiosuojattujen materiaalien) väärinkäyttö tai Zonerin työntekijänä esiintyminen on tiukasti kiellettyä ja tästä voi seurata kaikkien kerääntyneiden palkkioiden menetys ja/tai poistaminen ohjelmasta.
  4. Kertakomissioita maksetaan kaksi kertaa vuodessa heinäkuun alussa ja joulukuun lopussa. Kaikki jatkuvat komissiot maksetaan kerran vuodessa, joulukuun lopussa. Alle 30€ maksuja ei suoriteta, vaan ne jäävät odottamaan komissiokertymän kasvamista. Kumppanin täytyy laskuttaa komissio yrityksen, rekisteröidyn yhdistyksen tai osuuskunnan kautta.
  5. Jos suosittelun kautta tullut tilaus peruutetaan, siirretään tai katkaistaan Zoner Oy toimesta. Kaikki siitä saadut provisiot tullaan poistamaan. Katso kohta 1. Komissiota ei myöskään makseta tilauksesta, joka on peruutettu asiakkaan tyytyväisyystakuuseen vedoten tai joiden lasku on edennyt perintään asti.
  6. Zoner Kumppani -ohjelmasta saatua etua EI voi yhdistää nykyisiin tai tuleviin jälleenmyyjäsopimuksiin. Jos jälleenmyyjä tilaa itselleen ennalta sovitulla alennuksella webhotellin, tästä ei myönnetä provisiota.
  7. Zoner Oy pidättää oikeuden lopettaa kumppanuusohjelma tai muuttaa kumppanuusohjelman ehtoja, kuten hinnoittelua, koska tahansa omaa harkintaa käyttäen.