Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Asiakastarina: Bike Taxi -kesän positiivisin ilmiö

Vieraskirjoitus

Tämänkertaisessa asiakastarinassa pääsin tutustumaan kesän ekologisimpaan taksin valintaan. Bike Taxin toiminnasta on kertomassa toimitusjohtaja Arttu Voutilainen ja Biketaxi.fi sivustosta kertoo sivuston toteuttanut Riku Jokinen.

Bike Taxi

Kerrotko Arttu aluksi hieman Bike Taxin toiminnasta?

”Bike Taxi kuljettaa kesäisin asiakkaitaan perinteisen taksitoiminnan tavoin paikasta toiseen, tämän lisäksi voi tilata matkan sightseeing kiertoajelulle, häihin, polttareihin tai vaikka festareille. Riksan kyytiin pääsee Bike Taxi pysäkiltä tai tilaamalla riksan. Pyöriä kulkee Kuopiossa kuusi kappaletta sekä Mikkelissä ja Porvoossa kaksi kappaletta. Bike Taxin tarkoituksena on nuorisotyöttömyyden vähentämisen ja ekologisen kulkemisen lisäksi tarjota uusi liikennevaihtoehto kaupunkien keskustoihin.”

Mistä tulee käyttämänne termi kesän positiivisin ilmiö?

”Tuomme positiivista energiaa kaduille. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä, sekä jo toista vuotta monille nuorille tärkeän työkokemuksen ekologisella tavalla. Tämä on mielestämme kesän positiivisin ilmiö.”

Onko pian luvassa uusien kaupunkien valloitusta?

”Haluamme työllistää nuoria useammassa kaupungissa ja tavoitteenamme onkin laajentaa tekemistämme uusiin kaupunkeihin. Olemme jo tunnetumpia tekijöitä ja monet kaupungit ovatkin kiinnostuneita toiminnastamme.”

Sivuston on toteuttanut Riku Jokinen. Kertoisitko Riku, millainen projekti tämä oli toteuttaa?

”Projekti oli mielenkiintoinen sen kokonaisvaltaisen suunnittelun ja monipuolisuuden takia. Suunnittelin Bike Taxille sivuston lisäksi uuden yritysilmeen, painomateriaalin, pyörien kuvauksen sekä osan pyörien teippauksistakin.

Sivuston suunnittelun pohjana oli helppo päivitettävyys, skaalautuvuus mobiiliin sekä oma sivusto jokaiselle toimintakaupungille. Sivuston sisältö pyritään pitämään mahdollisimman dynaamisena ja tässä auttavat some-feedit sekä sivuston ajankohtaista-blogi. Erona muihin perinteisiin sivustoihin Bike Taxin sivustoon luotiin Google Mapsia hyväksikäyttäen helposti päivitettävä pysäkki- ja reittikartta, josta asiakas näkee helposti tarjolla olevat palvelut.”

Suosittelit Bike Taxille Zonerin palveluita, miksi näin?

”Olen ollut todella tyytyväinen Zonerin tarjoamaan palveluun ja webhotellien monipuolisuuteen. Sivuston ja sähköpostilaatikoiden hallinta on todella helppoa sekä verkkosivuston chat-asiakaspalvelu on mielestäni korvaamaton lisä asiakaspalvelukokonaisuuteen. Kiireellisetkin asiat saa hoidettua tätä kautta nopeasti ja vaivattomasti.”

Kiitos Arttu ja Riku, suosittelen käymään tutustumassa Biketaxi.fi sivuihin osoitteessa biketaxi.fi. Sivuston toteuttajaan Riku Jokisen kotisivut löydät osoitteesta rikujokinen.com, täältä löydät myös Rikun muita referenssejä.