Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä.

Hae meille töihin!

IT-tukihenkilö

Etsimme reipasta asiakaspalvelijaa kasvavaan tiimiimme.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta.
Työaika ajoittuu ark 8-21 ja vkl 9-18 välille.

Päivittäisessä työssä käsittelet mm. tilauksia, asiakastietoja, laskutukseen liittyviä asioita ja asiakkaiden kohtaamia haasteita tietotekniikan alalta.

Hakijalta edellytämme ensisijaisesti iloista ja reipasta asennetta asiakaspalveluun sekä kiinnostusta ja halua oppia uutta.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus atk-tukitehtävistä tai asiakaspalvelusta sekä toimiminen erilaisten julkaisujärjestelmien kanssa.

Hae mukaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

Laskutusassistentti

Etsimme reipasta ja sosiaalista asiakaspalvelijaa Zonerin kasvavaan laskutustiimiin.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse sekä erilaiset taloushallinnon työtehtävät. Työaika on arkisin klo 8-16, liukuvalla työajalla.

Päivittäisessä työssä käsittelet pääasiassa laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä asiakkaiden tilausten muutoksia ja heidän kohtaamiaan haasteita tietotekniikan alalta.

Hakijalta edellytämme ensisijaisesti vähintään 2 vuoden työkokemusta, iloista ja aktiivista asennetta työntekoon, paineensietokykyä, tarkkuutta sekä kiinnostusta ja halua oppia uutta tietotekniikan alalta.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus laskutustehtävistä, reklamaatioiden käsittelystä ja/tai taloushallinnon koulutus.

Hae mukaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

Avoin hakemus

Vaikka avoinna ei olisikaan nyt juuri sopivaa paikkaa, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen [email protected] osoitteeseen. Haluamme kuulla sinusta, olitpa sitten jo alan rautainen ammattilainen tai vasta nouseva tulevaisuuden kyky.

Miksi hakea Zonerille?

Me halutaan, että työntekijät saavat aina hyvää hoitoa nopeasti. Siksi meillä on käytössä sellaiset vakuutusturvat, joilla voi terveysasioissa mennä suoraan yksityiselle.

Kun hommat rullaa hyvin, on töitä mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Meille yhteisöllisyys on tärkeää. Teemme vuosittain erilaisia ressuja isolla porukalla. Käymme esimerkiksi vapaamuotoisesti mökkeilemässä viikonloppuisin tai saatamme syksyisin siirtää koko toimiston viikoksi etelän lämpöön.

“Muista kertoa peli-illoista” Joka kuukausi pidämme porukalla peli-illan, jossa mitellään hyvässä hengessä yhdessä äänestettyjen pelien parissa. Toistaiseksi pelivalintojen kärjessä ovat olleet esimerkiksi CS:GO ja PUBG.

Oletko kyllästynyt keskustan ruuhkiin? Meidän toimisto sijaitsee rehellisesti Vantaalla, Kehä kolmosen ja Tuusulantien hyvien kulkuyhteyksien varressa, joten paikalle pääsee niin omalla autolla kuin julkisella liikenteelläkin.

Haluatko aamuisin nukkua muutaman minuutin pidempään? Meillä on jopa aamupalat valmiina toimistolla odottamassa sinua!

Työharjoitteluun Zonerille

Tiesitkö, että Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja?

Työharjoittelu Zonerilla onnistuu esimerkiksi tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä!

Lue työnhakijoiden tietosuojailmoitus täältä.