Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä.

Hae meille töihin!

Zoner yrittäjän tuki netissä. Asiakas saa meiltä verkkotunnukset, webhotellit, WordPress-optimoidut palvelimet ja sähköpostit. Zoner on osa kansainvälistä group-ONE -konsernia.  

Meillä on mukava työyhteisö, johon on helppo tulla mukaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä kolmosen ja Tuusulantien lähellä. Paikalle pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisillakin.   

WordPress-osaaja

Etsimme WordPress-ninjoja! Zonerin WP-Cloud on managed WordPress -palvelu ja etsimmekin WordPress-osaajia auttamaan asiakkaitamme erilaisissa WordPress-haasteissa ja -kysymyksissä. Yhteydenottoja käsitellään chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen meille mahdollisimman pian.

Tilaustenkäsittelijä / toimistotyöntekijä

Etsimme henkilöä käsittelemään tilauksia ja toimimaan myynti-, tuki-, ja laskutusosastojen tukena erilaisissa tehtävissä. Päivittäisessä työssä käsittelet uusia tilauksia, nykyasiakkaiden palveluiden päivityksiä ja olet tukena erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen meille mahdollisimman pian.

IT-tukihenkilö

Etsimme IT-tukihenkilöä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun keskeisimpiin työtehtäviin kuuluu asiakkaiden auttaminen heidän verkkopalveluitaan koskevissa asioissa. Asiakkaiden yhteydenottoja käsitellään chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. teknisten ongelmien ratkominen, tilausten käsittely ja asiakkuuksiin liittyvien muutosten tekeminen asiakaspalvelumme aukioloaikoina arkisin klo 8-18 ja viikonloppuisin klo 9-18 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen meille mahdollisimman pian.

Avoin hakemus

Vaikka avoinna ei olisikaan nyt juuri sopivaa paikkaa, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen [email protected] osoitteeseen. Haluamme kuulla sinusta, olitpa sitten jo alan rautainen ammattilainen tai vasta nouseva tulevaisuuden kyky.

Miksi hakea Zonerille?

Me halutaan, että työntekijät saavat aina hyvää hoitoa nopeasti. Meillä onkin sen takia käytössä laajat yksityiset työterveyspalvelut.

Kun hommat rullaa hyvin, on töitä mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Meille yhteisöllisyys on tärkeää. Teemme vuosittain erilaisia ressuja isolla porukalla. Käymme esimerkiksi vapaamuotoisesti mökkeilemässä viikonloppuisin tai saatamme syksyisin siirtää koko toimiston viikoksi etelän lämpöön.

Pidämme sopivin aikavälein porukalla peli-iltoja, joissa mitellään hyvässä hengessä yhdessä äänestettyjen pelien parissa. Toistaiseksi pelivalintojen kärjessä ovat olleet esimerkiksi CS:GO ja PUBG.

Haluatko aamuisin nukkua muutaman minuutin pidempään? Meillä on jopa aamupalat valmiina toimistolla odottamassa sinua!

Työharjoitteluun Zonerille

Tiesitkö, että Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja?

Työharjoittelu Zonerilla onnistuu esimerkiksi tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä!

Lue työnhakijoiden tietosuojailmoitus täältä.