Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä. Olitpa alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden kyky, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen: [email protected]

avoimet tyopaikat

Miksi hakea Zonerille?

Zonerilla on kiva työskennellä! Vapaa ja rento työilmapiiri rakentuu saman henkisistä ihmisistä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan monipuolisen työnkuvan sekä siihen liittyvien koulutusten ansiosta.

Yksityinen terveydenhuolto
Me halutaan, että työntekijät saavat aina hyvää hoitoa nopeasti. Siksi meillä on käytössä sellaiset vakuutusturvat, joilla voi terveysasioissa mennä suoraan yksityiselle.
Etätyömahdollisuus
Kun hommat rullaa hyvin, on töitä mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.
Reissut porukalla
Meille yhteisöllisyys on tärkeää. Teemme vuosittain erilaisia ressuja isolla porukalla. Käymme esimerkiksi vapaamuotoisesti mökkeilemässä viikonloppuisin tai saatamme syksyisin siirtää koko toimiston viikoksi etelän lämpöön.

Peli-illat
“Muista kertoa peli-illoista” Joo, joka kuukausi pidämme porukalla peli-illan, jossa mitellään hyvässä hengessä yhdessä äänestettyjen pelien parissa. Toistaiseksi pelivalintojen kärjessä ovat olleet CS:GO ja PUBG.

Helppo tulla toimistolle
Kyllästynyt keskustan ruuhkiin? Meidän toimisto sijaitsee rehellisesti Vantaalla, Kehä kolmosen ja Tuusulantien hyvien kulkuyhteyksien varressa, joten paikalle pääsee niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.

Valmiit aamupalat
Haluatko aamuisin nukkua muutaman minuutin pidempään? Meillä on jopa aamupalat valmiina toimistolla odottamassa sinua!

Työharjoitteluun Zonerille

Tiesitkö, että Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja, esimerkiksi tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä!

Lue blogistamme esimerkiksi, kuinka Ella suoritti meillä markkinoinnin harjoittelun:
Kesä Zonerin markkinointiharjoittelijana