Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä. Olitpa alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden kyky, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen: rekry@zoner.fi

avoimet tyopaikat

Digimainonnan osaaja

Etsimme digimainonnan ammattilaista hoitamaan Zonerin ja sen läheisten sisaryritysten digitaalisia markkinointikanavia.

Ensisijainen tehtäväsi tulee olemaan hankkia aiheesta kiinnostuneita kävijöitä palveluidemme ja laadukkaiden blogisisältöjemme pariin. Huolehdit myös, että Zoner on hyvin esillä digitaalisissa kanavissa, kun palveluiden hankinnan aika on kohderyhmällämme koittanut.

Toivomme sinulta osaamista erityisesti Google Adwordsin ja Facebook-mainonnan alustoista sekä kerätyn datan analysoimisesta Google Analytics -tilin osalta. Eduiksi katsotaan myös osaaminen muista markkinointialustoista sekä kotisivujen seurantaohjelmista, kuten Hotjar yms.

Sinun ei tarvitse olla vielä täysin huippuunsa viritetty ammattilainen, mutta sinulla tulee olla halu kehittyä sellaiseksi!

Hyvä tiimi tukenasi!

Me olemme sitä mieltä, ettei kaikkea tarvitse osata yksin. Saat tueksesi hyvän tiimin, josta löytyy runsaasti markkinoinnin osaamista. Talosta löytyy niin copya, graafista suunnittelijaa, hakukoneoptimoinnin ammattilaista kuin web designeria sekä meillä on myös laaja rinki osaavia tuotantokumppaneita apunasi.

Haluamme myös tukea omaa oppimistasi ja panostamme työntekijöidemme koulutuksiin, alan ykkösnimien johtamana.

Hae mukaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen toni@zoner.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

Miksi hakea Zonerille?

Zonerilla on kiva työskennellä! Vapaa ja rento työilmapiiri rakentuu saman henkisistä ihmisistä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan monipuolisen työnkuvan sekä siihen liittyvien koulutusten ansiosta.

Yksityinen terveydenhuolto
Me halutaan, että työntekijät saavat aina hyvää hoitoa nopeasti. Siksi meillä on käytössä sellaiset vakuutusturvat, joilla voi terveysasioissa mennä suoraan yksityiselle.
Etätyömahdollisuus
Kun hommat rullaa hyvin, on töitä mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.
Reissut porukalla
Meille yhteisöllisyys on tärkeää. Teemme vuosittain erilaisia ressuja isolla porukalla. Käymme esimerkiksi vapaamuotoisesti mökkeilemässä viikonloppuisin tai saatamme syksyisin siirtää koko toimiston viikoksi etelän lämpöön.

Peli-illat
“Muista kertoa peli-illoista” Joo, joka kuukausi pidämme porukalla peli-illan, jossa mitellään hyvässä hengessä yhdessä äänestettyjen pelien parissa. Toistaiseksi pelivalintojen kärjessä ovat olleet CS:GO ja PUBG.

Helppo tulla toimistolle
Kyllästynyt keskustan ruuhkiin? Meidän toimisto sijaitsee rehellisesti Vantaalla, Kehä kolmosen ja Tuusulantien hyvien kulkuyhteyksien varressa, joten paikalle pääsee niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.

Valmiit aamupalat
Haluatko aamuisin nukkua muutaman minuutin pidempään? Meillä on jopa aamupalat valmiina toimistolla odottamassa sinua!

Työharjoitteluun Zonerille

Tiesitkö, että Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja, esimerkiksi tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä!

Lue blogistamme esimerkiksi, kuinka Ella suoritti meillä markkinoinnin harjoittelun:
Kesä Zonerin markkinointiharjoittelijana