Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä.

Hae meille töihin!

WordPress-osaaja

Tehtävässä tulet toimimaan vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa päivittäin, kehittämään verkkosivustoja WordPressillä, avustamaan ja selvittämään asiakkaiden kohtaamia haasteita sekä osallistumaan WP-Cloud-palvelun jatkokehitykseen.

Hakijoilta edellytämme vahvaa ymmärrystä WordPressin ja sen eri komponenttien toiminnasta, PHP- & JavaScript-koodikielien ymmärtämistä, palvelinosaamista (SSH:n, WP-Cli:n ja komentorivityökalujen käyttö) sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus webkehityksestä WordPressin avulla, WooCommercen syvällisempi tunteminen, palvelinosaaminen: Kubernetes, Docker, NGINX, Redis, MariaDB sekä seuraavien koodikielien osaaminen: NodeJS, React.

Liitäthän hakemukseen mukaan myös mahdolliset kehittämäsi GitHub-projektit.

Hae mukaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

Linux-järjestelmäasiantuntija

Työtehtävinä ovat aktiivinen osallistuminen WP-Cloud-palvelun jatkokehittämiseen, palvelinympäristön jatkuva analysointi, kehittäminen ja optimointi, palvelun toimintavarmuuden valvonta sekä vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa vaativimpiin ongelmanratkaisutehtäviin liittyen.

Hakijalta edellytämme ymmärrystä WordPressin toiminnasta, vahvaa Linux-palvelinosaamista, aikaisempaa kokemusta suorituskykyisten ja skaalautuvien SaaS-palveluiden kehittämisestä sekä vahvaa osaamista seuraavien ohjelmistojen käytössä: Kubernetes, MariaDB, NGINX + PHP-FPM, Redis ja tietoturvaosaamista.

Eduksi katsotaan Certified Kubernetes Administrator (CKA)-sertifikaatin suorittaminen, seuraavien koodikielien osaaminen: PHP, NodeJS ja React sekä CI/CD-, IaS-osaaminen.

Liitäthän hakemukseen mukaan myös mahdolliset kehittämäsi GitHub-projektit.

Hae mukaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

Avoin hakemus

Vaikka avoinna ei olisikaan nyt juuri sopivaa paikkaa, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen [email protected] osoitteeseen. Haluamme kuulla sinusta, olitpa sitten jo alan rautainen ammattilainen tai vasta nouseva tulevaisuuden kyky.

Miksi hakea Zonerille?

Me halutaan, että työntekijät saavat aina hyvää hoitoa nopeasti. Siksi meillä on käytössä sellaiset vakuutusturvat, joilla voi terveysasioissa mennä suoraan yksityiselle.

Kun hommat rullaa hyvin, on töitä mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Meille yhteisöllisyys on tärkeää. Teemme vuosittain erilaisia ressuja isolla porukalla. Käymme esimerkiksi vapaamuotoisesti mökkeilemässä viikonloppuisin tai saatamme syksyisin siirtää koko toimiston viikoksi etelän lämpöön.

“Muista kertoa peli-illoista” Joka kuukausi pidämme porukalla peli-illan, jossa mitellään hyvässä hengessä yhdessä äänestettyjen pelien parissa. Toistaiseksi pelivalintojen kärjessä ovat olleet esimerkiksi CS:GO ja PUBG.

Oletko kyllästynyt keskustan ruuhkiin? Meidän toimisto sijaitsee rehellisesti Vantaalla, Kehä kolmosen ja Tuusulantien hyvien kulkuyhteyksien varressa, joten paikalle pääsee niin omalla autolla kuin julkisella liikenteelläkin.

Haluatko aamuisin nukkua muutaman minuutin pidempään? Meillä on jopa aamupalat valmiina toimistolla odottamassa sinua!

Työharjoitteluun Zonerille

Tiesitkö, että Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja?

Työharjoittelu Zonerilla onnistuu esimerkiksi tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä!