Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä. Mikäli olet hosting-alan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden kyky, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen: rekry@zoner.fi

Sisällöntuottaja

Etsimme aktiivista ja luovaa sisällöntuottajaa ideoimaan ja toteuttamaan laadukkaita sisältöjä Zonerin sivustoille ja sosiaalisen median kanaviin.

Pääset työskentelemään osana hyvää tiimiä, saaden kuitenkin myös runsaasti itsenäistä päätäntävaltaa työstettävien aiheiden ja toteutusten osalta.

Hakemamme henkilö on

Olet aktiivinen ja kykenevä itsenäiseen projektityöskentelyyn, sekä kirjoitat mallikasta suomen kieltä. Myös englannin vankka osaaminen lasketaan isoksi eduksi. Olet sinut WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa ja ymmärrät myös hakukoneiden sielunelämää. Osaat käsitellä ja tuottaa laadukasta visuaalista kuvamateriaalia kotisivujen ja eri sosiaalisen median kanavien ehdoilla.

Sinulla on kokemusta vastaavasta työstä sekä erilaisten sosiaalisen median tilien ylläpidosta.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen toni@zoner.fi. Liitä mukaan myös CV sekä linkkejä julkaistuihin sisältöihisi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Digimainonnan osaaja

Etsimme osaavaa digimainonnan ammattilaista, hoitamaan Zonerin ja sen läheisten sisaryritysten digitaalisia markkinointikanavia.

Hakijalta edellytetään vankkaa osaamista erityisesti Google Adwordsin ja Facebook-mainonnan alustoista sekä kerätyn datan analysoimisesta Google Analytics -tilin osalta. Eduiksi katsotaan myös osaamista muista markkinointialustoista sekä kotisivujen seurantaohjelmista, kuten Hotjar yms. sekä mieluiten myös kokemusta jäsenyyspohjaisten palveluiden markkinoinnista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työntekijä palkataan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Vapaamuotoisen työhakemuksen palkkatoiveineen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen toni@zoner.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

Työharjoitteluun Zonerille

Tiesitkö, että Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja, esimerkiksi tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä!

Lue blogistamme esimerkiksi, kuinka Ella suoritti meillä markkinoinnin harjoittelun:
Kesä Zonerin markkinointiharjoittelijana

Miksi hakea Zonerille?

Zonerilla on kiva työskennellä! Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan monipuolisen työkuvan ansiosta. Vapaa ja rento työilmapiiri rakentuu saman henkisistä ihmisistä. Yritys tarjoaa myös työntekijöille yksityisen terveydenhuollon ja mahdollisuuden välillä työmatkoihin ulkomaille.