Avoimet työpaikat

Tällä sivulla ilmoitamme Zoner Oy:n avoimista työtehtävistä.

Hae meille töihin!

Zoner yrittäjän tuki netissä. Asiakas saa meiltä verkkotunnukset, webhotellit, WordPress-optimoidut palvelimet ja sähköpostit. Zoner on osa kansainvälistä group-ONE -konsernia.  

Meillä on mukava työyhteisö, johon on helppo tulla mukaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä kolmosen ja Tuusulantien lähellä. Paikalle pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisillakin.

IT-Tukihenkilö

Etsimme reipasta, asiakaspalveluun orientoitunutta IT-tukihenkilöä!

Asiakaspalvelun keskeisimpiin työtehtäviin kuuluu asiakkaiden auttaminen heidän verkkopalveluitaan koskevissa asioissa. Asiakkaiden yhteydenottoja käsitellään chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Pääasiallisia työtehtäviä ovat mm. teknisten ongelmien ratkominen, tilausten käsittely ja asiakkuuksiin liittyvien muutosten tekeminen asiakaspalvelumme aukioloaikoina ark 8-18 vkl 9-18 välillä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Reipas asenne asiakaspalvelutyöhön
  • Tekninen tausta ja IT-maailman tuntemus
  • Kiinnostusta ja halua oppia uutta tietotekniikan alalta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Suureksi eduksi lasketaan tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, WordPress-järjestelmästä sekä ZenDeskistä.

Muuta tietoa:

  • Aloitus: Mahdollisimman pian
  • Kesto: Vakituinen työsuhde
  • Sijainti: Vantaa

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja pyydämme sopivia kandidaatteja haastatteluun nopeallakin aikataululla. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten laitathan hakemuksen meille mahdollisimman pian. Laitathan myös palkkatoiveesi hakemukseen!

Lähetä hakemus tämän linkin kautta

Avoin hakemus

Vaikka avoinna ei olisikaan nyt juuri sopivaa paikkaa, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen rekry@zoner.fi osoitteeseen. Haluamme kuulla sinusta, olitpa sitten jo alan rautainen ammattilainen tai vasta nouseva tulevaisuuden kyky.

Työharjoitteluun Zonerille

Zonerilla on mahdollista suorittaa myös koulutukseen liittyviä työharjoittelujaksoja, esimerkiksi  tietotekniikan tai myynnin- ja markkinoinnin koulutusaloilla. Lähetä meille sähköpostitse rekry@zoner.fi avoin hakemus ja lisätietoja koulutusohjelmastasi, niin katsotaan mahdollisuudet läpi yhdessä! 


Lue työnhakijoiden tietosuojailmoitus täältä.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu