Tiedotteet

Julkaisemme tiedotteita uusista ominaisuuksista, mahdollisista häiriötilanteista ja muista asiakkaidemme kannalta tärkeistä asioista.

 • Puhelin asiakaspalvelu poikkeuksellisesti suljettu 23.-24.1.2023

  Zonerin asiakaspalvelun puhelin on poikkeuksellisesti suljettu alkuviikon 23.-24..1.2023. Asiakaspalvelumme on apunanne normaalisti chatin ja sähköpostin kautta. Parhaiten meidät tavoittaa sivuillamme olevan 24/7 chatin kautta.

  Lue tiedote


 • Ongelma WP-Cloud viestien perille menossa 16.1. (Korjattu)

  WP-Cloud-palvelussa on tällä hetkellä ongelma viestien perille menossa. Ongelma koskee pääasiassa uusia asiakkaita / WP-Cloud-tilauksia. App.wpcloud.one palvelusta tulee kuitenkin normaalisti viestillä kirjautumislinkki ja sitä kautta pääsee kirjautumaan WordPress sivustolle. Selvitämme parhaillaan ongelmaa ja pahoittelemme siitä aiheutuvaa vaivaa. 18.1.2023 klo: 10:00 Vika korjattu.

  Lue tiedote


 • Häiriö WP-Cloud-palvelun hallintapaneelissa 16.12. (korjattu)

  WP-Cloudin hallintapaneelin toiminnassa on havaittu häiriö ja sen syytä selvitetään parhaillaan.

  Lue tiedote


 • Zoner.fi sertifikaatissa ongelma

  Päivitetty 12.12.2022 kl 9:50 Kaikki asiakkaidemme loputkin palvelut saatu toimimaan normaalisti kl 9:30 kieppeillä. Päivitetty 12.12.2022 kl 8:30 Webhotellipalvelut ja Zoner sähköpostipalvelu toimii normaalisti. Palvelimien sertifikaatissa on ongelmaa, ja tekninen ylläpitomme on tätä parhaillaan korjaamassa. Tämä estää salatun yhteyden palvelimille. Sähköposteja pääsee käyttämään herjasta huolimatta sen ohittamalla joko Webhotellin puolella: webmail.zoner.fiZoner Sähköpostipalvelun puolella: posti.zoner.fi Päivitämme ongelman korjaamisen … Lue lisää

  Lue tiedote


 • Telian konesalin verkossa häiriö (korjattu)

  Telian konesalin verkossa havaittiin katkos joka vaikutti muutaman minuutin ajan webhotellien verkkoyhteyksiin. Sähköpostiviestit on jäänyt jonoon tältä ajalta ja kulkeutuvat perille hetken kuluttua. Klo: 10:40 – 10:45

  Lue tiedote


 • Talven poikkeukset asiakaspalvelun aukioloajoissa

  Asiakaspalvelun aukioloajoissa on poikkeuksia talven aikana seuraavasti: 5.11. vain englanninkielinen chat 13.11. vain englanninkielinen chat 2.12. suljettu 17:00 – 22:00 6.12. vain englanninkielinen chat 23.12. englanninkielinen chat alkaen klo 14 24.12. – 26.12. vain englanninkielinen chat 1.1. vain englanninkielinen chat 6.1. vain englanninkielinen chat Poikkeusten ulkopuolella asiakaspalvelumme palvelee normaalisti: Suomeksi arkisin 8:00 – 17:00 ja … Lue lisää

  Lue tiedote


 • PHP 7.4 poistuu käytöstä

  PHP 7.4 lähestyy elämänkaarensa loppua ja tulee poistumaan Zonerin webhotelleista kahdessa vaiheessa: Kaikki verkkotunnukset, jotka käyttävät vielä PHP 7.4:ää, vaihdetaan PHP 8.0:aan neljässä erässä: Webhotellipalvelimet www28-42: 31.10.2022 Webhotellipalvelimet www43-57: 2.11.2022 Webhotellipalvelimet www10-18: 7.11.2022 (päivämäärä päivitetty) Webhotellipalvelimet www19-27: 9.11.2022 (päivämäärä päivitetty) Jos sivuston toiminnassa esiintyy ongelmia muutoksen jälkeen, löydät lisätietoja tästä tukiohjeesta. PHP 7.4 poistuu kaikilta … Lue lisää

  Lue tiedote


 • WP-Cloudissa havaittu lyhyitä katkoksia

  WP-Cloud-palvelussa on havaittu lyhyitä katkoksia sivustojen toiminnassa. Vika on paikallistettu Googlen järjestelmiin ja sitä on lähdetty korjaamaan yhteistyössä Googlen kanssa.

  Lue tiedote


 • Häiriö webhotellipalvelimella www16 (korjattu)

  Julkaistu 20:05: Webhotellipalvelimella www16.zoner.fi on havaittu häiriö, joka vaikuttaa sivujen ja sähköpostien toimintaan. Ongelma on selvityksessä ja päivitämme tätä tiedotetta kun tilanne etenee. Päivitetty 20:15: Ongelma on korjattu ja palvelin on toiminnassa. Katkon aikana saapuneet sähköpostit ovat jääneet jonoon ja ne pääsevät nyt perille.

  Lue tiedote


 • WP-Cloudin SMTP-palvelimilta lähtevien viestien perille menossa ongelmia (korjattu)

  Microsoft on rajoittanut WP-Cloudin SMTP-palvelimilta lähtevien viestien vastaanottamista. Suurin osa viesteistä menee perille Microsoftin sähköpostiohjelmiin (esimerkiksi Outlook, Hotmail tai Microsoft 365) viiveellä.

  Lue tiedote


 • Ajoittaisia katkoksia WP-Cloud-palvelimilla (korjattu)

  Tiedote julkaistu: 15:30 WP-Cloud-palvelimilla on havaittu häiriö, joka näkyy noin minuutin mittaisina katkoksina sivujen toiminnassa. Asiantuntijamme tutkivat ongelmaa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Päivitämme tätä tiedotetta kun selvitys etenee. Päivitetty 20:30: Ongelman syy on paikallistettu Googlen järjestelmässä ja korjaustyöt ovat meneillään Päivitetty 22:30: Ongelma on korjattu

  Lue tiedote


 • Tietokantaongelma webhotellipalvelimella www35

  Tietokantayhteydet eivät tällä hetkellä toimi webhotellipalvelimella www35.zoner.fi. Korjaustoimet ovat meneillään. Päivitämme tiedotetta kun tilanne etenee. Päivitys 10:34: Ongelma on nyt korjattu, pahoittelemme häiriöstä. Syynä ongelmaan oli että tietokannat sisältävä levy oli korruptoitunut. Lokiemme mukaan tietokanta yhteys näyttäisi kaatuneen klo 05:03. Tietokantojen data on säilynyt ehjänä.

  Lue tiedote


 • Zonerin nimissä lähetetty useita huijausviestejä

  Zonerin asiakkaat ovat saaneet viime aikoina useita viestejä, joiden lähettäjä tekeytyy Zoneriksi ja pyytää asiakkaitamme vahvistamaan tilauksen jatkamisen. Lähettäjän nimenä näkyy ”zoner”, vaikka todellisuudessa sähköpostiosoite on aivan muuta.

  Lue tiedote


 • Zonerin sivusto huoltotilassa ti 16.8. klo 7-9

  zoner.fi-sivusto on huoltotilassa tiistaina 16.8. klo 7–9 uuden sivuston julkaisun takia. Tuona aikana sivustolle ei pääse, jonka takia sivustolla oleva tukichatti ei ole käytettävissä. Asiakaspalvelumme on apunanne sähköpostin ja puhelimen välityksellä normaaliin tapaan klo 8 jälkeen. Tämä ei vaikuta asiakkaidemme palveluiden toimintaan.

  Lue tiedote


 • Poikkeukset asiakaspalvelun aukioloajoissa keväällä ja kesällä 2022

  Asiakaspalvelumme puhelin- ja sähköpostipalvelun poikkeukselliset aukioloajat keväällä ja alkukesästä 2022: MA 27.6. puhelinpalvelu suljettu, muuten asiakaspalvelu avoinna normaalisti 8-16. (chatin kautta saa nopeasti yhteyden 24/7).

  Lue tiedote


 • 24/7 Asiakaspalvelu

  Zonerin asiakaspalvelu on jatkossa tavoitettavissa vuorokauden ympäri sivustoltamme löytyvän chatin kautta. Olemme jo pitkään halunneet olla asiakkaidemme tukena yhä laajemmin aukioloajoin, joten olemme tästä todella innoissamme.

  Lue tiedote


 • Laskutuslisä paperilaskuihin 1.9.2021

  Haluamme säästää luontoa ja vähentää paperilaskujen määrää, minkä takia kannustamme ihmisiä siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskusta peritään 1.9.2021 alkaen viiden euron laskutuslisä (+5€).

  Lue tiedote