Domainit .com, .net, .org ja .eu nyt vain 6,60e +alv. / 1.vuosi. Tilaa heti!

Kansainvälinen
com domain

Valitse com verkkotunnus kansainväliseen käyttöön nyt alkaen 6,60 € / 1.vuosi alv. 0%

Tarjous voimassa 5.2.2023 asti. Max. 5 kpl / per asiakas.

Suosittu com-domain kansainväliseen käyttöön

Com-domain on ylätason verkkotunnus, joka on otettu käyttöön vuonna 1985. Domain com on nykyisin Verisignin hallinnoima. com-lyhenne juontaa alun perin juurensa sanasta commercial eli kaupallinen.

.com-domain sopiikin loistavasti yrityksille ja muille kaupallisille toimijoille. Etenkin kansainvälisessä käytössä voidaan sanoa, että siitä on tullut oletus, eli asiakkaat käytännössä odottavat, että kansainvälisten toimijoiden verkkotunnus päättyy .com.

Tälle sivulle on koottu tietoa com-verkkotunnukseen ja sen rekisteröintiin liittyen. Löydät yleisemmin tietoa verkkotunnuksista domain sivulta.

.fi

12 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.com

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.net

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.org

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.eu

6,60 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

.info

12 € / 1.vuosi
24€ / vuosi

Kaikki hinnat alv. 0%

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu

Siirrä oma com-domain helposti Zonerille

Oma com-domainin voi helposti siirtää Zonerin hallintaan ja huolehdimme jatkossa puolestasi verkkotunnuksesi ylläpidosta.

Kerro aluksi nykyiselle palveluntarjoajalle palveluntarjoajan vaihtamisesta ja pyydä poistamaan domainin turvalukitus. Sen jälkeen voit pyytää domainin siirto avainta.

Com-domain vaihtoehtoja

com-domain on todella suosittu, jonka takia toivottu verkkotunnus voikin useissa tapauksissa olla jo varattu.

Tällaisessa tilanteessa kannattaa harkita vaihtoehtoista päätettä, kuten maakohtaista .fi, .se, .nu, .eu, .de ja .at tai muuta suosittua päätettä .net, .org, .info ja .name.

Rekisteröi oma com-domain helposti

1. Tarkista, onko haluamasi com-verkkotunnus vapaana.

2. Täytä tarvittavat tiedot ja varaa vapaa com-domain.

3. Hoidamme rekisteröinnin ja domainin ylläpidon puolestasi

Siirry tilaamaan tästä

Huomioithan, että emme voi taata verkkotunnuksen saatavuutta kaikissa tilanteissa. Domainhaku pyrkii näyttämään sen hetkisen tilanteen saatavuudesta, mutta tuloksissa voi olla rekistereistä johtuvia virheitä. Osa verkkotunnuksista voi olla myös ns. premium domaineja, jotka näkyvät vapaina, mutta joita korkeamman hinnan vuoksi ei voida toimittaa asiakkaille sivuilla näkyvään hintaan.

.com-verkkotunnus – usein kysytyt kysymykset

Millainen com domain voi olla?

Com-domainin tulee olla 2-63 merkkiä pitkä. Se voi sisältää kirjaimia, numeroita ja väliviivoja (-) vapaassa järjestyksessä. Tosin viiva ei saa olla ensimmäinen tai viimeinen merkki.

Com-verkkotunnuksissa voi olla myös kansallisia merkkejä, kuten ääkkösiä. Suosittelemme kuitenkin aina rekisteröimään ensisijaisen verkkotunnuksen ilman å, ä tai ö-kirjaimia tai muita kansallisia merkkejä. Katso, kuinka valita hyvä verkkotunnus.

Miten com-domain rekisteröidään?

Com-domain rekisteröidään yleensä jonkun verkkotunnusvälittäjän, kuten Zonerin kautta. Voit tarkistaa sivulta löytyvästä domainhausta helposti, onko haluamasi verkkotunnus vapaana ja rekisteröidä sen omaan käyttöösi.

Voinko piilottaa com-domainin omistajatiedot?

Kyllä voit. Yksityisasiakkaiden kohdalla omistajan tiedot ovat oletuksena piilossa. Yritykset voivat halutessaan ostaa tätä varten maksullisen suojauksen 10 € / vuosi + alv.

Miksi com domain on niin suosittu?

 
Com-domainin suosiota selittää varmasti osaltaan sen pitkä ikä, se on siis ollut jo kauan käytettävissä. Toisaalta suosiota selittää se, että siitä on tullut ikään kuin oletusverkkotunnuksen päätteeksi, jonka takia suurin osa etenkin kansainvälisesti toimivista yrityksistä ja muista organisaatioista haluaa rekisteröidä sellaisen itselleen.

Miten com-domain uusitaan?

Com-domain on kerrallaan voimassa 1, 3 tai 5 vuotta riippuen valitusta rekisteröintijakson pituudesta. Uusimme sen automaattisesti puolestasi.

Tarvitsetko apua palveluiden valitsemisessa?

Oletko aloittamassa yritystä, blogia tai verkkokauppaa? Me autamme sinut alkuun!

25 000

tyytyväistä asiakasta

4.5/5

arvosana asiakkailta

24/7

asiakaspalvelu

30pv

tyytyväisyystakuu