Domain haku

ZONERIN DOMAINHAKU LÖYTÄÄ VAPAAT DOMAINIT. TARKISTA JA VARAA DOMAIN SUORAAN SIVUJEMME KAUTTA!

Osta domain Zonerilta – rekisteröinti on nopeaa ja edullista! Rekisteröimme ja ylläpidämme kaikentyyppiset verkkotunnukset, kuten kotimainen .fi domain, ruotsalainen .se sekä kansainväliset domainpäätteet, kuten .com, .net, .org ja .info. Tarkista domainin saatavuus oheisella haulla.

Kotimainen .fi domain

FI-DOMAIN ON SUOMALAINEN VERKKOTUNNUS. SAAT KAUTTAMME OMAN FI-DOMAININ NOPEASTI KÄYTTÖÖSI.

VIRALLINEN .FI-VERKKOTUNNUSVÄLITTÄJÄ

Zoner on verkkotunnuslain mukainen virallinen verkkotunnusvälittäjä, joka rekisteröi ja hallinnoi kotimaiset .fi-verkkotunnukset puolestasi.

Kaikki .fi-domainit myöntää Liikenne- ja viestintävirasto eli Traficom (ent. Ficora).

KUKA VOI REKISTERÖIDÄ .FI-VERKKOTUNNUKSEN?

.fi-domainrekisteröinnille ei ole rajoituksia, kansallisuuteen, ikään tai asuinpaikkaan katsoen. Fi-verkkotunnus on mahdollista kenen tahansa rekisteröidä.

Verkkotunnus ei kuitenkaan saa loukata Suomessa suojattuja nimiä tai EU:n alueella voimassa olevia tavaramerkkejä. Voit tarkistaa suojatut nimet Traficomin ohjeiden mukaisesti täältä.

Usein kysyttyä domaineista

OVATKO DOMAINIT HEPREAA? EI HÄTÄÄ – ME AUTAMME!

OHESSA YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA.

MIKÄ ON DOMAIN?

Verkkotunnus eli domain suomeksi on yksilöllinen nimi, jolla sivustosi löydetään verkosta.

Esimerkiksi kotisivujen verkko osoite voi olla www.yritys.fi ja voit käyttää myös sähköpostia omalla osoitteella @yritys.fi-muotoisesti.

MIKÄ ON DOMAINPÄÄTE?

Domainpääte on domainosoitteen loppuosa, esimerkiksi .fi tai .com. Domainpäätteet voidaan jakaa kahteen ryhmään: kansalliset domainit (ccTLD) ja geneeriset domainit (gTLD).

Kansalliset domainit, kuten .fi, ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu tietyn maan sivustoille ja kansalaisille, kun taas geneeriset verkkotunnukset, kuten .net, on tarkoitettu kaikille vapaasti käytettäväksi.

PALJONKO OMA DOMAIN MAKSAA?

Domainin hinta voi vaihdella rekisteröitävän domainpäätteen mukaan. Domain hinta on alkaen 12€ +alv. / vuosi.

Osta domain jopa viideksi vuodeksi! Mitä pidemmän tilausjakson valitset domainrekisteröinnille, sitä enemmän säästät ensimmäisen tilausjakson yhteydessä.

verkkotunnus

MITÄ DOMAINPÄÄTTEITÄ HAKU NÄYTTÄÄ?

Zonerin domainhaku listaa seuraavat domainpäätteet:
.fi, .com, .net, .org, .eu, .info, .se, .nu, .me, .name, .nl, .de, .tel, .at, .mobi, .asia, .ch, .us, .club, .pro, .vip, .company, .business, .biz, .space, .art, .cloud, .blue, .pink, .red

Kauttamme on saatavilla myös satoja muita domainpäätteitä, joista voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.

MITEN DOMAINREKISTERÖINTI TOIMII?

Zoner rekisteröi puolestasi .fi-domainit Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta (ent. Ficora). Muut domainpäätteet rekisteröidään käyttämällä kansainvälisiä registrantteja.

Kun domain on rekisteröity, sille määritetään Zonerin nimipalvelimet ja sitä voidaan hallinnoida palveluidemme kautta.

HAKEMANI DOMAIN ON JO VARATTU

Mikäli domain haku näyttää haluamasi verkkotunnuksen olevan jo varattu, ei sitä enää voida rekisteröidä käyttöösi. Voit kokeilla toista termiä tai valita jonkin toisen domainpäätteen.

Mikäli omistat kyseisen domainin jo toisen palvelun kautta, voi sen kuitenkin siirtää palveluihimme helposti.

Domainparkki sisältyy hintaan

Domainparkki on säilytystila rekisteröidyille domainosoitteille, joita ei ole vielä otettu aktiiviseen käyttöön.

On suositeltavaa rekisteröidä hyvä domainosoite jo aikaisessa vaiheessa tulevaa käyttöä varten, etteivät kilpailijat ehdi viemään niitä ensin. Zonerin palvelussa voit myös hallita verkkotunnuksia helppokäyttöisellä hallintapaneelilla.

Domainparkki sisältää toimivat nimipalvelintiedot sekä DNS-hallinnan domainille, joita verkkotunnuksen ohjaaminen haluttuihin palveluihin edellyttää. Mikäli et tilaa meiltä erillistä kotisivutilaa, sijoitamme oletuksena uuden domainin aina domainparkkiin ilman eri kulua!

Tarvitsetko myös kotisivutilaa?

Mikäli olet pian perustamassa kotisivuja, saatat tarvita myös kotisivutilaa sekä sähköpostipalvelut. Tutustu silloin webhotelleihimme, joiden vuosihinta sisältää myös domainrekisteröinnin hinnan vuosittain.

Startti

3,45 €/kk

norm. 6,90 €/kk

Alv 0%

Edullinen webhotelli
sivuston aloitukseen.

Sopiva

5,45 €/kk

norm. 10,90 €/kk

Alv 0%

Kotisivutila kasvavalle
nettisivustolle.

Yritys

9,45 €/kk

norm. 18,90 €/kk

Alv 0%

Webhotelli yrityksen
vaatimiin tarpeisiin

Rekisteröi oma verkkotunnus

Tai tilaa pelkkä domainrekisteröinti alla olevasta linkistä.

Huomioithan, että emme voi taata verkkotunnuksen saatavuutta kaikissa tilanteissa. Domainhaku pyrkii näyttämään sen hetkisen tilanteen saatavuudesta, mutta tuloksissa voi olla rekistereistä johtuvia virheitä. Osa verkkotunnuksista voi olla myös ns. premium domaineja, jotka näkyvät vapaina, mutta joita korkeamman hinnan vuoksi ei voida toimittaa asiakkaille sivuilla näkyvään hintaan.