Zoner Varmuuskopiointi turvaa virtuaalipalvelimen | Zoner.fi

Katso myös

Osta Zoner Varmuuskopiointi, alkaen 19,00 €/kk

Zoner Varmuuskopiointi

Palvelu on helppokäyttöinen ja vaivaton tapa suojata palvelin tai palvelinympäristöjä tietojen häviämisiltä. Älykäs järjestelmä automatisoi tallentamisen puolestasi ja Zonerin turvallinen laitetila säilyttää varmuuskopiot turvassa.

Monipuolinen ja tehokas varmuuskopiointiratkaisu

Palvelimen varmuuskopiointi

Zoner Varmuuskopiointi-palvelun avulla varmuuskopioit kokonaiset palvelimet, virtuaalipalvelimet ja yleisimmät palvelinsovellukset yhdellä ohjelmalla. Web-liittymän ansiosta pystyt hallitsemaan ja palauttamaan tallenteita etänä! Varmuuskopioidut tiedostosi sijaitsevat turvassa Zonerin vartioidussa laitetilassa Helsingissä.

Versioiva varmuuskopiointi

Palveluun on mahdollista myös tallentaa useita eri versioita tiedostoista. Näin voit palauttaa haluamasi version. Server Backup osaa tunnistaa myös Windowsin SystemStaten, NTFS-, Ext3- ja MacOS -tiedostojärjestelmien oikeudet ja asetukset, sekä tukee suoraan Exchangea, MySQL ja SQL -tietokantoja.

 Kokeile 30 päivän ajan

Voit kokeilla palvelua veloituksetta 30 päivän ajan. Lataa sopiva versio ja aloita kokeilu.


Helppo käyttöönotto ja monipuoliset tallennusratkaisut

Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa. Varmuuskopioitavalle palvelimelle asennetaan sovellus, johon määritetään mitä tallennetaan, koska tallennetaan ja kuinka usein. Voit itse päättää, onko varmuuskopiointi jatkuvaa, jolloin turvakopioidaan vain muuttunut tai uusi data, vai suoritetaanko tallennus aina tiettynä ajankohtana. Voit myös ajaa useita turvakopiointeja päällekkäin, jolloin kriittiset tiedostot saadaan tallennettua muita useammin. Lisäksi käytössäsi on web-liittymä, jolla voit luoda erilaisia varmuuskopiointisarjoja sekä tarkastella tilastoja ja raportteja.

varmuuskopiointi käyttöjärjestelmät

Tuetut käyttöjärjestelmät

Zoner Varmuuskopiointi -ratkaisu tukee lähes kaikkia yleisimpiä käyttöjärjestelmiä, kuten; Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7 (WIN32bit & WIN64bit) ja kaikki Server-versiot. Linux, Unix, Mac OS ja Sun Solaris.

varmuuskopiointi tuetut sovellukset

Tuetut sovellukset

Palvelu tukee useita sovelluksia ja tunnistaa näiden ominaispiirteitä. Näitä on: Microsoft Exchange ja SQL-server, Lotus Domino ja Notes, Oracle-tietokannat, MySQL-tietokannat, Windows System State, Windows Shadow Copy.

Turvallinen ja salattu varmuuskopiointi

Data on turvassa

Voit halutessasi kryptata (128/256-bit TwoFish/3DES/AES) kaikki tallenteet, jolloin niitä on mahdotonta avata ilman salausavainta. Lisäksi tallenteet pakataan, jolloin saat tilastasi mahdollisimman suuren hyödyn irti. Lisäksi varmuuskopiot siirtyvät turvallisesti Zonerin Backup -palvelimille salattuina julkisen internet-verkon läpi.

Zoner Oy on osa Hosting Group -konsernia.