Zoner Sähköposti -asetukset

Ohje tarkistettu: 16.10.2020

Huom! Nämä ohjeet koskevat ainoastaan Zoner Sähköposti -palvelua. Jos olet meidän Webhotelli asiakas löytyvät ohjeet täältä.

Sähköpostin asetukset

Saapuvan postin palvelin: posti.zoner.fi
Lähtevän postin palvelin: posti.zoner.fi
Protokolla: IMAP
SSL-suojaus: Kyllä
Palvelin edellyttää kirjautumista: Kyllä

Käyttäjätunnus: matti.meikalainen@yritys.fi

Portit

KäyttötapaPOP3IMAP4
saapuva posti SSL995993
lähtevä posti SSL465465
saapuva posti salaamaton110143
lähtevä posti salaamaton587587

Jos Ainoastaan sähköpostiliikenne ohjataan Zonerille (Domainin ylläpito muualla), niin domainin ylläpitopalveluun pitää määrittää Zonerin sähköpostipalvelun MX-tietueet:

mx1.zoner.fi
mx2.zoner.fi

Webmail

Webmailin avulla voit lukea ja lähettää sähköposteja käyttäen Internet-selainta. Voit ottaa yhteyden webmailiin millä tahansa nykyisellä webselaimella (Firefox, IE, Safari, Opera). Webmailia pystyy käyttämään myös älypuhelimilla tai tableteilla. Kirjautuminen palveluun tapahtuu käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja omalla salasanalla. Webmail ohjelmistona käytämme Roundcube-sovellusta.

Webmail löytyy osoitteesta: https://posti.zoner.fi