Kotisivujen tilastojen katsominen Awstatsin avulla

Kaikki Zonerin webhotellit sisältävät Awstats-tilastoinnin, joka kerää kattavasti statistiikkaa sivustosi toiminnasta ja kävijöistä.

Kirjaudu sisään webhotellin DirectAdmin-hallintapaneeliin.

Valitse päävalikosta Järjestelmän tiedot ja tiedostot – Sivuston yhteenveto/tilastot/lokit

Avautuvalla Käyttäjän tiedot -sivulla näet listauksen domaineista, yhteenvedon käytössä olevista resursseista ja linkkejä eri tyyppisiin tilastoihin.

Voit muokata tilin määrityksiä ja mm. poistaa tilastoinnin käytöstä klikkaamalla Muokkaa tilin määrityksiä.

Katso käyttö- ja virhelokia klikkaamalla ko. lokin nimeä.

Näet sivustosi tilastot klikkaamalla domainia. Avautuvalla Näytä tilastoraportit -sivulla on laaja valikoima erilaisia raportteja, joita voit tarkastella myös kuukausi-, viikko- ja päivätasolla. Voit siirtyä haluamaasi raporttiin vasemmanpuoleisen sarakkeen linkkejä klikkamalla.