Miten vaihdan webhotellin salasanan?

Suosittelemme vaihtamaan webhotellin salasanan alkuperäisestä automaattisesti generoidusta, jotta webhotelli on mahdollisimman turvallinen. Salasana kannattaa aina vaihtaa myös, jos webhotellin ylläpitäjä vaihtuu.

1. Kirjaudu webhotellin hallintapaneeliin nykyisillä tunnuksilla.
  2. Avaa oikeassa yläkulmassa oleva pudotusvalikko ja klikkaa Salasana.

3. Syötä lomakkeeseen nykyinen salasana ja uusi salasana.
4. Klikkaa Lähetä.

Voit vaihtaa salasanan erikseen myös FTP-yhteyteen ja tietokantojen hallintaan.